CELEBRITIES

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από όταν Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου εξέπληξαν τους πάντες ανακοινώνοντας το διαζύγιό της. Είχαν περάσει μόλις λίγοι μήνες από τα τελευταία τους «ερωτευμένα» post, από τα τελευταία τους κοινά video στο YouTube. Όπως δηλαδή συνήθως συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια που ξέρουμε, που πιστεύουν μέχρι τελευταία στιγμή πως κάτι θα καταφέρουν κι ας αποδεικνύεται αυτή η σκέψη μάταιη. Η ανακοίνωσή τους κοινή, ο σεβασμός του ενός προς τον άλλο φανερός και ο γενικότερος πολιτισμός υψηλός. Αυτόν τον πολιτισμό κλήθηκε να σχολιάσει στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό, ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Διάβασε κι αυτό: Σίσσυ Χρηστίδου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Θοδωρή Μαραντίνη με αφορμή τα γενέθλια του γιου τους, Φίλιππου 

O frontman των Onirama, μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με αφορμή τη συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μεταξύ άλλων σχολίασε την έλλειψη οποιασδήποτε πικρία και κόντρας μεταξύ του πρώην ζευγαριού, τουλάχιστον στη δημόσια εικόνα τους μετά τον χωρισμό. «Σε αυτή την διαδικασία είναι σημαντικό να καταφέρεις να βάλεις αρκετά πράγματα πάνω από εσένα ατομικά, και σε πρώτη φάση σίγουρα τα παιδιά, όταν έχεις παιδιά. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε εμείς και θεωρώ ότι πολλοί άνθρωποι το κάνουν. Εμείς σαν χαρακτήρες έτσι κι αλλιώς θέλουμε να αποφεύγουμε αυτό που λες το “ξεκατίνιασμα” το έχουμε αποδείξει σε αυτή τη δουλειά τόσα χρόνια, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, οπότε αυτή ήταν και η δική μου στρατηγική και η δική μας ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

Ο ίδιος δεν απέκλεισε (γελώντας να σημειώσω) το ενδεχόμενο να συνεργαστεί κάποια στιγμή με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των γιων του, Φίλιππου- Ραφαήλ και Μιχαήλ- Άγγελου και τόνισε. «Τίποτα δεν αποκλείεται. Το σημαντικό είναι να είσαι καλά με τις επιλογές σου και ό,τι επιλογή κάνεις να είναι για το ουσιαστικό καλό το δικό σου και για το καλό των ανθρώπων από τους οποίους περιβάλλεσαι και αγαπάς», σημείωσε. Και όπως τα είπε είναι. Να είμαστε καλά με τις επιλογές μας εύχομαι. Και αν το πετύχουμε αυτό, ίσως να μη μας φαίνεται παράξενο που τα ζευγάρια χωρίζουν πολιτισμένα, που συνεχίζουν να περνούν κοινό χρόνο με τα παιδιά τους, που συνεχίζουν να αλληλοϋποστηρίζουν ο ένας τον άλλο δημόσια. Ίσως να μας φαίνεται παράξενο και αταίριαστο, οι άνθρωποι να χωρίζουν λιγότερο πολιτισμένα από αυτό. Αυτό θα έπρεπε να είναι η εξαίρεση άλλωστε.

Κεντρική φωτογραφία:  instagram.com/sissychristidou/