CELEBRITIES

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με τη μητέρα του στο θέατρο. Για να ξέρεις από πού πήρε τα μάτια “θάλασσα”

NDP Photo Agency

Την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος πήγε να παρακολουθήσει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Η συνοδός του ήταν έκπληξη. Η μητέρα του ήταν στο πλευρό του κι αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως μοιάζουν πάρα πολύ. Επικεντρώσου στα μάτια και το βλέμμα.

Διάβασε ακόμα: Το μήνυμα αγάπης της Ελένης Μενεγάκη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αν και βρίσκεται στην τηλεόραση τα τελευταία 25 χρόνια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη μητέρα του. Και ίδιους μπορείς να τους πεις.

Λίγα είναι τα πράγματα που ξέρουμε για την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την Στέλλα Λιζάρδη κι έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ίωνα.

Μία σπάνια εμφάνιση της οικογένειας το 2017 στη Γλυφάδα.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Μιλώντας στο περιοδικό People και στον Γιώργο Πρατάνο είχε αναφερθεί στον Ίωνα και στο κατά πόσο θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

-Τι θα σκεφτόσουν αν σου έλεγε πως θέλει να γίνει ηθοποιός;

Ας γίνει ότι νομίζει. Δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει στη ζωή του.

-Τον συναρπάζει η υποκριτική;

Δεν έχει δείξει τέτοια κλίση. Μάλλον προς τις θεωρητικές επιστήμες κινείται.

-Βλέπετε μαζί ταινίες;

Πολλές. Αν και η γενιά του δεν θέλει να βλέπει τίποτε παλιό, παρατηρώ πως του αρέσει ο Hitchcock. Ίσως είναι και λόγω της ηλικίας, που μαγεύονται από το θρίλερ και το τρόμο. Δοκιμάζουν τα όρια τους, πόσο μπορούν να τρομάξουν.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency