CELEBRITIES

Ο γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Πασχάλη Τσαρούχα είναι αντίγραφο της Θεοφανίας

NDP Photo Agency

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο Συμβολαιογράφος» βρέθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας με τον γιο του, Αχιλλέα. Μία προσεκτική ματιά θα σε πείσει πως ο Αχιλλέας είναι ίδιος με τη μαμά του, Θεοφανία Παπαθωμά. Συγγνώμη εκ των προτέρων στον Πασχάλη Τσαρούχα, αλλά όποιος του λέει πως το παιδί του μοιάζει, το κάνει για να μην το κακοκαρδίσει.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρούχας, πίσω στο 2007. Δες το πρόσωπο της Θεοφανίας για να κάνεις τη σύγκριση.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ο Αχιλλέας είναι ίδιος κι έχει πάρει και τα μάτια της μαμάς του.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είχε μιλήσει στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και είχε αναφερθεί στο γιο του, στην Θεοφανία και στον νυν σύζυγό της, Γρηγόρη Πετράκο.

«Ο γιος μου έκλεισε τα 8 και πάει στα 9, έχουμε πολύ καλή σχέση», είπε και συνέχισε: «στα πάντα χρειάζεται ειλικρίνεια. Το παιδί δεν έχει ανάγκη ούτε να το παραχαϊδέψεις, ούτε να το νταντέψεις. Έχει ανάγκη την αλήθεια για να μπορεί να τακτοποιήσει τον εαυτό του στη νέα κατάσταση. Αν δύο άνθρωποι έχουν καλή σχέση, δε θα πω ότι δε θα έχει κανένα πρόβλημα, αν μπορείς να το μηδενίσεις, αλλά φέρνεις τη συνθήκη σε μία ισορροπία. Ο μικρός είναι τρελός με το αδερφάκι του. Απ’ όταν άρχισε να μιλάει ήθελε ένα αδερφάκι και είναι πολύ χαρούμενος. Είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενος. Με τη Θεοφανία, τον Αχιλλέα, την μικρή την Αγάπη, αλλά και τον σύντροφο της Θεοφανίας είμαστε σαν οικογένεια» και πρόσθεσε για το θέμα του συντρόφου της πρώην γυναίκας του: «σε αυτό το θέμα με τη Θεοφανία αγγίξαμε το ιδανικό. Έμεινε και πολύ καιρό στο σπίτι μου, ούσα έγκυος, για να ετοιμάσουν το σπίτι τους με τον Γρηγόρη. Μα είναι κανονικό. Πρέπει να είσαι ανόητος για να φτιάξεις εμπόδια».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency