CELEBRITIES

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για το διαζύγιο από τον Πασχάλη Τσαρούχα και τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον Γρηγόρη Πετράκο

ndp

Την μία εξομολογητική συνέντευξη μετά την άλλη φιλοξενεί αυτή την τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha η Ελεωνόρα Μελέτη. Αυτή τη φορά απέναντί της κάθισε η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε το διαζύγιο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα αλλά και τον έρωτα που της ξαναχτύπησε την πόρτα με το πρόσωπο του Γρηγόρη Πετράκου με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και ζουν ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι.

Με ειλικρίνεια η ηθοποιός μίλησε για τον δύσκολο χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της, και πατέρα του γιου της Αχιλλέα, ενώ αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο τους. «Δε νομίζω ότι δεν υπάρχει χωρισμός που δεν είναι επώδυνος, είναι ένας ξεριζωμός ένας θάνατος. Κάτι ξεριζώνεται από μέσα σου. Ξεριζώνεται η καρδιά σου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Βέβαια εμείς το κάναμε σταδιακά, μέναμε ήδη στο ίδιο σπίτι 3 χρόνια σε διάσταση. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Αλλά όταν έχεις ένα παιδί, το σκέφτεσαι κι αυτό. Αν δεν είχαμε το παιδί μπορεί να είχαμε χωρίσει πολύ νωρίς. Όταν έχεις ένα παιδί προσπαθείς πολύ. Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Τα πράγματα που χωρίζουν ένα ζευγάρι είναι αστεία και αυτό το βλέπεις όταν απομακρύνεσαι από αυτό. Είναι κυρίως ο εγωισμός που κανείς δεν τον βάζει πίσω, τρίτα πρόσωπα που μπαίνουν στη σχέση είτε είναι εραστές ερωμένες ή συγγενικά πρόσωπα, η απιστία δηλαδή. Και τελικά, ένα ζευγάρι που έχει ενωθεί από αγάπη, χωρίζει γιατί ξαφνικά αυτή η αγάπη δεν ενεργοποιείται, δηλαδή κάτι παρεμβάλλεται. Δημιουργείται μια απόσταση που σε άλλες συνθήκες και με άλλη ωριμότητα ίσως αυτό το πράγμα δεν θα συνέβαινε», συνέχισε η ίδια αναφερόμενη στο τέλος της σχέσης της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Όσο για την αρχή της σχέσης της με τον Γρηγόρη Πετράκο η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο έρωτας ήρθε κεραυνοβόλα, μέσα από την φωνή και την εικόνα του. «Είχα πάει σε ένα εστιατόριο να φάω και αυτός ήταν πάνω στο πατάρι και είχε live. Με το που ανέβηκα τον είδα και τον άκουσα και έμεινα. Πήγα κάτω με ανοιχτό το στόμα και ρώτησα τον ιδιοκτήτη. Μου λέει καλά δεν ξέρεις τον Γρηγόρη Πετράκο;». Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία και θα τα δεις και στο πιο κάτω video που προβλήθηκε στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» του Star.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency