CELEBRITIES

H κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα, είναι ίδια με τη μαμά της στο “Ένα σπίτι καίγεται”

NDP Photo Agency

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εκτός από μία πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι και μητέρα δύο κοριτσιών, της Χριστιάνας και της Ανδριάνας που απέκτησε από τους δύο γάμους της. Η Χριστιάνα είναι καρπός του γάμου της με τον Τάκη Μπέτα και η Ανδριάνα είναι η κόρη που απέκτησε από τον Ανδρέα Φουστάνο. Μία φωτογραφία της με την μεγάλη της κόρη, ανέβασε στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια για να εκφράσει την υπερηφάνειά της για εκείνη και την ακαδημαϊκή της πορεία.

Διάβασε κι αυτό: Η Θεοδωρίδου τραγουδά ”είμαι η Καίτη που αγαπούσες” και η Γαρμπή απαντά

Η Χριστιάνα, παρόλο που σπούδασε νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, αποφάσισε να αφιερωθεί στην τέχνη και πάνω σε αυτό το αντικείμενο συνέχισε τις σπουδές της στο City University του Λονδίνου. Η μαμά της με μία κοινή τους φωτογραφία από τη Χαλκιδική θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με όλους τους διαδικτυακούς φίλους της, για την ολοκλήρωση αυτού του ακαδημαϊκού βήματος. «Πόσο περήφανη είμαι για σένα Χριστιάνα, για ακόμη μια σου κατάκτηση. Τόσο ευγνώμων που είμαι μητέρα σου» έγραψε η τραγουδίστρια. Και παρά την ουσία του μηνύματος εμείς δεν καταφέραμε να μη σταθούμε και στην επιφάνεια, αυτή στην οποία η ομοιότητα γοητευτικής μαμάς και όμορφης κόρης, βγάζει μάτι.

 

Κι αν δεν το πιάνεις με την πρώτη, σκέψου τη Νατάσα Θεοδωρίδου την εποχή που ήταν κοντά στην ηλικία της μεγάλης της κόρης, τότε που τραγουδούσε την επιτυχία της ένα σπίτι καίγεται. Μελαχρινή, με το ίδιο χαμόγελο, το εκφραστικό βλέμμα και την ορμή των 20 plus.

 

Πάντως, για να επανέλθω στην ουσία να σε ενημερώσω πως πέρα από τις εμφανείς ομοιότητες, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η κόρη της μοιράζονται την ίδια καλλιτεχνική φύση. Κι αν η Νατάσα την εκφράζει τραγουδώντας, η Χριστιάνα τη διοχετεύει στα πινέλα της και στο project της “The Loop Issue” και, όπως θα δεις, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency