CELEBRITIES

Οι δημόσιοι αποχαιρετισμοί των διασήμων στον Θέμο Αναστασιάδη

ndp

Ο Θέμος Αναστασιάδης πέθανε σε ηλικία 61 ετών, μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο. Ο εκδότης του Πρώτου Θέματος και δημοσιογράφος, έγραψε σίγουρα αρκετές σελίδες τηλεοπτικής ιστορίας με το OΛΑ. Από το πλατό της εκπομπής είναι ασφαλές να πούμε ότι πέρασε τουλάχιστον η μισή showbiz των τελευταίων αρκετών χρόνων, είτε ως καλεσμένοι είτε ως συνεργάτιδες του (τα περίφημα κορίτσια του Θέμου). Όπως καταλαβαίνεις όλοι είχαν να θυμηθούν κάτι και να πουν το διαδικτυακό τους αντίο στον άνθρωπο που γνώρισαν εντός και εκτός τηλεοπτικών στούντιο.

Λίγα λεπτά αφού έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του ξεκίνησε το tribute του επί χρόνια συνεργάτη του Βαγγέλη Περρή στο Instagram. Ένα πρώτο σοκ στο Insta Story του και μία ανάρτηση με τον γλυκόπικρο αποχαιρετισμό.

Instagram/perrissyrou

«Πάμε ξανά εγγραφή. Με άλλο τέλος αυτή τη φορά. Δεν πέτυχε το αστείο φίλε», έγραψε.

 

Στο κατόπι του ο δημοσιογραφικός και καλλιτεχνικός κόσμος που άφησε το δικό του αντίο στο Twitter.

 

 

Το δικό του αντίο είπε δακρύζοντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ο Γιώργος Παπαδάκης. «Έφυγε από τη ζωή ένας συνάδελφός μας, μια εμβληματική μορφή της δημοσιογραφίας, ο Θέμος Αναστασιάδης. Έφυγε πολύ νέος ο Θέμος, στα 61 του χρόνια. Τον Θέμο τον ξέρω χρόνια, από τότε που έγραφε στην Ελευθεροτυπία τη Μαύρη Τρύπα… Πολλές φορές βρέθηκα και εγώ καλεσμένος στην εκπομπή του, φίλος μου ήταν ο Θέμος. Έφυγε νικημένος από τον καρκίνο, έδωσε τη μάχη του τον τελευταίο χρόνο. Τους τελευταίους 5 μήνες τον κατέβαλε η ασθένεια και δυστυχώς έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο. Θέμο, πήγαινε πάνω και κάνε τους να σκάσουν στα γέλια και με τον σαρκασμό και με τον αυτοσαρκασμό, ο οποίος σε διέκρινε. Καλό ταξίδι Θέμο, καλό ταξίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Φίλε Θέμο,πριν λίγο έμαθα ότι πέταξες ψηλά στον ουρανό. Ήσουν πάντα ένα πνεύμα ανήσυχο και πολλές φορές σε παρεξηγούσαν επειδή είχες την τόλμη να λες τα πράγματα με το όνομα τους. Εγώ που είχα την τύχη να σε γνωρίσω χάρηκα που αυτό που θαύμαζα σαν ακροατής ένιωσα δικαιωμένος και όταν σε γνώρισα προσωπικά. Εύχομαι να βρει γαλήνη και ηρεμία η ψυχή σου. Καλό ταξίδι φίλε. RIP» ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος.

Με Insta Stories τον αποχαιρέτησαν οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης Μαρία Μπεκατώρου και Κατερίνα Καινούργιου, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου συγκινημένη αναφέρθηκε στον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη σε post της. Με τον ίδιο τρόπο τον αποχαιρέτισε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Instagram/Mariampekatwrou

Instagram/katken85

 

 

Και βεβαίως τον αποχαιρέτισαν τα «κορίτσια» του, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Σάσα Μπάστα και βέβαια η Δούκισσα Νομικού που τον θυμούνται με μεγάλη αγάπη.

 

«Έχω στο μυαλό μου συνέχεια το χαμόγελο σου, πάντα μεγάλο και πάντα αληθινό. Θυμάμαι το πρώτο μας γύρισμα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο ΟΛΑ, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου. Όπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές λέγοντας μου “Προχώρα, ρώτησε ό, τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα.” Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πολλά χρόνια και εσύ ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια» έγραψε η Δούκισσα Νομικού που έμεινε αρκετά χρόνια στο πλευρό του στην εκπομπή.

View this post on Instagram

Έχω στο μυαλό μου συνέχεια το χαμόγελο σου, πάντα μεγάλο και πάντα αληθινό. Θυμάμαι το πρώτο μας γύρισμα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο ΟΛΑ, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου. Όπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές λέγοντας μου "Προχώρα, ρώτησε ό, τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα." Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πολλά χρόνια και εσύ ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

 

O ANT1, το τηλεοπτικό σπίτι του ΌΛΑ τα τελευταία 11 χρόνια προβολής του εξέδωσε τέλος συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία τόνισε ότι τιμώντας τη μνήμη του συνεργάτη του θα προβάλει στο πρόγραμμά του αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής «ΟΛΑ».

Η κηδεία του δημοσιογράφου και εκδότη θα γίνει το πιθανότερο την Κυριακή, εφόσον ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του από την Ελβετία στην Ελλάδα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency