CELEBRITIES

Η Helena Bonham Carter μίλησε με το πνεύμα της πριγκίπισσας Μαργαρίτας. Φιλιά στη Μάρα Μεϊμαρίδη

Vianney Le Caer/Invision/AP

Αν νόμιζες ότι αρκούν μόνο οι πρόβες και η υποκριτική δεινότητα ενός ηθοποιού για να υποδυθεί κανείς την πριγκίπισσα Μαργαρίτα της Αγγλίας στο "The Crown" είσαι φριχτά γελασμένη. Η κοτζάμ Helena Bonham Carter πήγε ένα βήμα παραπέρα για να εξασφαλίσει την τέλεια, πειστική ερμηνεία της καθώς πρόκειται να υποδυθεί την πριγκίπισσα στις νέες σεζόν της σειράς. Η ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες ενός μέντιουμ για να έρθει σε επαφή με το πνεύμα της πριγκίπισσας και πιστεύει πως τα κατάφερε. Στο σημείο αυτό παίρνουμε το θάρρος να πούμε στη Μάρα Μεϊμαρίδη που κάνει αναδρομές σε παλαιότερες ζωές να έρθει σε επαφή με την Helena Bonham Carter, έχουν πολλά να πουν.

Διάβασε επίσης: Μάρα Μεϊμαρίδη: Οι νέες λεπτομέρειες από τον γάμο της με τον Απόστολο Παύλο

Η Helena Bonham Carter προσπάθησε να «προσεγγίσει» την πριγκίπισσα Μαργαρίτα προκειμένου να ζητήσει την έγκρισή της για τον ρόλο της στο “The Crown”. Η απάντηση που έλαβε την οποία μοιράστηκε σε συνέντευξή της σε λογοτεχνικό φεστιβάλ του Cheltenham ήταν ιδιαιτέρως θετική. «Όπως φαίνεται χάρηκε που ήμουν εγώ. Το κυριότερο θέμα όταν παίζεις κάποιον που είναι υπαρκτό πρόσωπο, είναι ότι κατά κάποιον τρόπο θέλεις την έγκρισή τους γιατί έχεις ευθύνη απέναντό τους» σημείωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός που θα συμμετέχει στην 3η σεζόν της σειράς που καλύπτει την βασιλεία της Ελισάβετ ΙΙ από το 1963 ως το 1977.

AP Photo/Henry Burroughs

H πριγκίπισσα Μαργαρίτα το 1965- AP Photo/Henry Burroughs

«Τη ρώτησα: “Είσαι εντάξει με το γεγονός ότι εγώ υποδύομαι εσένα;” και είπε: “Είσαι καλύτερη από την άλλη ηθοποιό που σκέφτονταν να με υποδυθεί”», είπε σύμφωνα με δημοσιεύματα η Helena Bohnam Carter. Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα πέθανε το 2002 σε ηλικία 71 ετών από εγκεφαλικό. Και μπορεί να μην της είπε ευθαρσώς ότι ήταν εκείνη στην οποία μιλούσε αλλά η ηθοποιός ένιωσε την παρουσία της από αυτή την απάντηση. «Ήταν γνωστό πως ήταν πολύ καλή στο να σου κάνει κομπλιμέντα και να σε υποτιμά την ίδια στιγμή», σημείωσε.

 

«Έπειρα είπε: “Πρέπει όμως να φρεσκαριστείς, να είσαι πιο περιποιημένη” και “Μάθε το κάπνισμα σωστά. Κάπνιζα με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Να θυμάσαι – είναι σημαντικό- ότι η πίπα μου ήταν εξίσου όπλο έκφρασης και εργαλείο καπνίσματος”», αποκάλυψε η ηθοποιός που επίσης απευθύνθηκε σε αστρολόγο αλλά και σε πρόσωπα που ζουν ακόμα από τον «κλειστό κύκλο» της πριγκίπισσας. «Βρήκα τρεις κυρίες των τιμών, μερικούς συγγενείς, έναν πολύ κοντινό συγγενή και μερικούς καλούς φίλους. Αγαπούσαν αυτή τη γυναίκα και ήταν πολύ χαρούμενοι που μιλούσαν για εκείνη γιατί τους λείπει», κατέληξε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP