CELEBRITIES

Tess Holliday: Το plus size μοντέλο που έχει προκαλέσει χαμό στο Instagram

To Ladylike έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στα ζουμερά κορίτσια αλλά και στα plus size μοντέλα. Μας αρέσουν, τις αγαπάμε και επιτέλους σπάνε το κατεστημένο των skinny μοντέλων.

Τις προάλλες αναφερθήκαμε στην κόρη του David Hasselhoff, Hayley, η οποία εργάζεται ως plus size μοντέλο αν και υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν ότι οι αναλογίες της δεν είναι και τόσο plus size.

Μια άλλη που σίγουρα κατέχει αυτόν τον τίτλο είναι η Tess Holliday ή αλλιώς Tess Munster η οποία φοράει το νούμερο 52 στην ευρωπαϊκή κλίμακα.

Βρίσκεται πίσω από την κίνηση #EffYourBeautyStandards τα τελευταία τέσσερα χρόνια και θέλει οι γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους, όσα κιλά κι αν έχουν. 

Η Tess είναι 29 ετών από το Mississippi και τις προάλλες συμφώνησε με πρακτορείο μοντέλων για συνεργασία. “Νιώθω ότι έκανα ένα μεγάλο βήμα”.

Το πρακτορείο την εντόπισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εντυπωσιάστηκε από τις φωτογραφίες αλλά και από τους followers, 406.000 στον αριθμό, οι οποίοι ξεπερνούν από αυτούς που έχει ένα skinny μοντέλο.

For all the people hating, this is for you Serving you big butt, big hair & big heels #YSL #effyourbeautystandards

A photo posted by Tess Munster (@tessholliday) on

 

“Είναι ένα πολύ σημαντικό πρότυπο για πολλές γυναίκες”.

Για εκείνη, όλα τα σώματα είναι όμορφα. Τέσσερις φορες την εβδομάδα ασκείται ενώ στα 17 της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο εξαιτίας του bullying που δεχόταν για τα κιλά της. Τα αρνητικά σχόλια συνεχίζονται, αυτή τη φορά μέσω διαδικτύου, ωστόσο τα αγνοεί.

“Σας ενοχλεί που ένα παχουλό σώμα σαν το δικό μου υπάρχει στον κόσμο; Αυτό το σώμα μου δίνει λεφτά και φέρνει ικανοποίηση τόσο σε εμένα, όσο και στον σύντροφό μου και σε κάποιους από εσάς. Είναι το χειρότερό σας σενάριο; Δεν πάω πουθενά!”, σχολίασε η Tess σε φωτογραφία της.

Shooting for @dominodollhouse today… This dress is just#moveoverangelinajolie #bts #tessmunster #plussizemodel

A photo posted by Tess Munster (@tessholliday) on

Περισσότερα για τα plus size κορίτσια δες στο Ladylike

Hayley Hasselhoff: Η κόρη του David Hasselhoff είναι plus size μοντέλο

Οι 10 πιο σημαντικές plus size στιγμές του 2014