CELEBRITIES

Ένας δημοσιογράφος είπε στην Taylor Swift ότι πρέπει να κάνει μπάνιο και το Twitter έγινε έξαλλο

Willy Sanjuan/Invision/AP

Δεν ξέρουμε πώς είναι να είσαι τρεις, τέσσερις ώρες πάνω σε ένα stage, με ένα μικρόφωνο, ψυχή τε, φωνή τε και, φυσικά, σώματι, τραγουδάς και από κάτω να σε αποθεώνει χιλιάδες κόσμος που σε έχει και αφίσα στο δωμάτιο του. Και μόνο από συγκίνηση, μάλλον θα ιδρώνεις.

Η Taylor Swift λοιπόν, η οποία κάνει την Reputation World περιοδεία της, την Κυριακή, έκανε μια στάση στο Swansea για μια μεγάλη συναυλία στα πλαίσια του BBC Biggest Weekend.

 

Στο τέλος της συναυλίας την περίμενε ένας δημοσιογράφος του BBC για να τη ρωτήσει τα κλασικά «πώς νιώθεις; πώς ήταν;» και τέτοια. Αντί γι’ αυτά (ή μάλλον συν αυτά) της είπε όμως και την εξής ατακάρα.

«Πιστεύω ότι σου χρειάζεται ένα ντουζάκι τώρα».

*σιγή* *αμηχανία* 

Όχι εντάξει. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε καμία σιγή και αμηχανία. Ίσα ίσα που η Taylor, σούπερ κουλ και χαλαρή, απάντησε (ρίχνοντας όμως και τη μπηχτή της): «Συμφωνώ και δεν προσβάλλομαι που μου το λες αυτό. Συμβαίνουν πολλά εκεί πάνω και τίποτα από αυτά δεν είναι καλό». 

Προφανώς, το είπε ελαφρά τη καρδία, με χιουμοριστική διάθεση, έτσι για να γελάσουμε αλλά βρε παλικάρι μου, βρε Greg James μου, εγώ μαζί σου είμαι, αλλά δεν βρήκες κάτι άλλο; Όχι τίποτα άλλο, αλλά έτσι θα γλίτωνες και την οργή του Twitter.

Διότι η Τaylor μπορεί να μη θίχτηκε, αλλά οι τουιτεράδες  και φανατικοί θαυμαστές της, θίχτηκαν σχεδόν προσωπικά και έσπευσαν να υπερασπιστούν την γλυκιά και πάντα -ακόμα και μετά από τρεις ώρες συναυλία- καθαρή Taylor. Έτσι, ξεκίνησαν ένα το μπαράζ από tweets.

 

Ντάξει ρε παιδιά. Ένα αστείο ήταν. Δε θέλετε αστείο; Μια λάθος ατάκα. Δηλαδή εσάς δεν σας έχει τύχει ποτέ να έχετε κάνει πρόβες στον καθρέφτη από το σπίτι για τη στιγμή που θα τη συναντήσετε κάποιον και τελικά να αγχωθείτε τόσο πολύ που, αντί για το τέλειο λογύδριο που έχετε ετοιμάσει, να βάλετε στη σειρά τις λέξεις για να σχηματιστεί το πιο λάθος πράγμα που θα μπορούσε να ειπωθεί;

Ε. Σιγά.

Κεντρική φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP