CELEBRITIES

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης του “Τατουάζ” έχει σχέση, αλλά είναι λίγο complicated

Instagram

Ντυμένος με παραλλαγή για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Πιερρού Ανδρακάκου, «Αιγαίο SOS» όπου συμπρωταγωνιστεί με τους Θοδωρή Αθερίδη και Πάνο Βλάχο, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι μαζί στις 10», ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς του Alpha, «Τατουάζ», μιλά για τη δημοσιότητα, τις εκδηλώσεις θαυμασμού από γυναίκες, αλλά και άνδρες και έδωσε μια μικρή γεύση από τα προσωπικά του.

«Είναι λίγο περίεργο στην αρχή, αλλά μπαίνεις σε μια ρότα που το συνηθίζεις και σου αρέσει» θα πει για την δημοσιότητα και τις εκφράσεις θαυμασμού από τον κόσμο. Όπως λέει, έχει έρθει σε δύσκολη θέση όταν δυο γυναίκες υπήρξαν υπέρ το δέον διαχυτικές με εκείνον στο δρόμο. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης λέει πως οι εκδηλώσεις θαυμασμού προέρχονται και από άνδρες. «Έχω δεχθεί μηνύματα θαυμασμού από άνδρα στα social media που είναι λίγο πιο πριβέ Απάντησα πολύ ευγενικά, όπως απαντάω και στα δυο φύλα» σχολιάζει.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στην κακή δημοσιότητα, τα δημοσιεύματα δηλαδή για την προσωπική του ζωή που ίσως δεν θα ήθελε να βγουν προς τα έξω πιστεύει πως: «Αν θες να προστατέψεις το οτιδήποτε, γίνεται». Όταν η ερώτηση αφορά την ερωτική του ζωή, ο ηθοποιός αρκείται στο σχόλιο: “It’s Complicated”.

 

Η περίπλοκη σχέση

Και για όσους δεν το έχουν ακόμη συναντήσει, η «πινακίδα» “It’s Complicated” (κάποτε ήταν και επιλογή στο relationship status του Facebook) αφορά σε δύο ανθρώπους που σχετίζονται μεν ερωτικά, δεν μπορούν όμως να οριοθετήσουν τη σχέση τους. Είναι φίλοι, frends with benefits ή στα πρόθυρα μιας full time σχέσης; Πολλές φορές βέβαια αυτή η περίπλοκη σχέση δεν αφορά απλά και μόνο την απόφαση των δύο πλευρών να ορίσουν τι ακριβώς τους συνδέει, αλλά και βαρίδια από το παρελθόν. Ας πούμε, ένας εκ των δύο βρίσκεται σε άλλη σχέση, την οποία δυσκολεύεται να αποφασίσει να τελειώσει.