CELEBRITIES

Ο γιος του Χρήστου Δάντη θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο “Τατουάζ”

Instagram/v.christopher

Πριν από λίγες ημέρες γράφτηκε πρώτη φορά πώς ο Χριστόφορος Βλαχάκης, ή αλλιώς Christopher Vee ή (με την ιδιότητα με την οποία μάλλον τον ξέρεις καλύτερα) ο γιος του Χρήστου Δάντη, θα ενταχθεί στο καστ του «Τατουάζ» του Alpha. Η επιβεβαίωση ήρθε μόλις χθες με ένα post του νεαρού γιου του τραγουδοποιού και της Κατερίνας Τοπάζη στο Instagram.

«Με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινωνώ ότι σε μία εβδομάδα από τώρα, επιτέλους θα κάνω το ντεμπούτο μου στο Τατουάζ που προβάλλεται από Δευτέρα ως Πέμπτη κάθε εβδομάδα στον Alpha. Μεγάλο ευχαριστώ στον εκπληκτικό Ανδρέα Γεωργίου από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή την υπέροχη ευκαιρία. Αγαπώ τη μουσική, αγαπώ την τέχνη και η υποκριτική είναι μία μορφή τέχνης που πάντα εκτιμούσα και ήθελα να δοκιμάσω. Ανυπομονώ να δω πως θα πάει και χρωστάω ακόμα ένα ευχαριστώ σε όλους όσους με υποστήριξαν και με πίστεψαν καθώς κυνηγούσα τα όνειρά μου» έγραψε ο Χριστόφορος σε άπταιστα αγγλικά γιατί μην ξεχνάς έζησε για χρόνια με την μητέρα του στις ΗΠΑ.

 

Μετά κι από αυτό επισήμως μπορείς να πεις ότι το «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου που πέρσι έβαλε στο δυναμικό του τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξέρει να ανανεώνει το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και να ανανεώνεται με γοητευτικά νέα πρόσωπα. Ο γιος του Χρήστου Δάντη που έδωσε πέρσι τις πρώτες συνεντεύξεις του, έχει ήδη ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στη μουσική και πλέον όπως διαπίστωσες είναι έτοιμος για το πέρασμά του και από άλλους χώρους.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram: v.christopher