Ανδρέας Γεωργίου: ''Έφυγα από τον ΑΝΤ1 για τον ALPHA με λιγότερα λεφτά''

Ο δημιουργός του ''Τατουάζ'' σε μία απολαυστική συνέντευξη στον Αλέξη Μίχα και το ''TV Έθνος''.

Στο ''TV Έθνος'' άνοιξε τα χαρτιά του ο Ανδρέας Γεωργίου μιλώντας –μεταξύ άλλων- για την απόφασή του να εγκαταλείψει τον ΑΝΤ1 για χάρη του Alpha αλλά και το ξεκίνημα της καριέρας του με το ριάλιτι σόου ''The Dream Show''.

O δημιουργός της επιτυχίας της χρονιάς, που δεν είναι άλλη από τη σειρά ''Τατουάζ'', είχε να πει πολλά. Και τα είπε όλα!

Πάρτε μια μικρή γεύση…

Συζητήθηκε πολύ η μεταγραφή σου, και όλης της ομάδας, από τον ΑΝΤ1 στον Alpha. Θα ήθελα να μου πεις πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση. Ως Ανδρέας προσωπικά, αλλά και ως ομάδα.

''Σε ευχαριστώ που μου κάνεις αυτή την ερώτηση, καθώς ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως μετακινηθήκαμε στον Alpha με περισσότερα χρήματα. Στον Alpha, λοιπόν, πήγα με λιγότερα λεφτά. Ο βασικός λόγος ήταν πως θέλαμε μια γενικότερη ανανέωση. Ριζική αλλαγή. Θα μου πεις, τι σχέση έχει το κανάλι. Με τον Alpha μιλούσαμε πολύ καιρό πριν. Ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ θερμό το κλίμα και νιώσαμε πως το κανάλι θα μας στηρίξει. Όπως βέβαια και έγινε''.

Υπήρξε πρόταση όμως και από άλλο κανάλι…

''Ισχύει. Όταν ζυγίσαμε τα πράγματα κρίναμε ότι ο Alpha ήταν αυτός που μας ταίριαζε για το Τατουάζ''.

Μέτρησε και το γεγονός ότι ο Alpha στηρίζει κυρίως το πρόγραμμά του στη μυθοπλασία;

''Ναι, βέβαια μέτρησε και αυτό, σε συνδυασμό βέβαια με αυτά που προανέφερα''.

Είσαι γενικά σκληρός διαπραγματευτής όσον αφορά στις οικονομικές σου συμφωνίες;

''Δεν θα το έλεγα. Θέλω, όμως, να διασφαλίζω κάποια δεδομένα, ώστε να μην εκτεθώ στη συνέχεια στους συνεργάτες μου. Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμαστε και θέλει να αμείβεται με σταθερότητα. Όλοι γνωρίζουμε πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα στο χώρο της τηλεόρασης''.

Εσύ όταν κρίθηκες πριν από πολλά χρόνια στο Dream Show του Alpha, το οποίο και κέρδισες, πώς ένιωσες;

''Ήμουν πολύ μικρός σε ηλικία και πολύ ψαρωμένος. Μπήκα στο Dream Show γιατί ήξερα πως ανάμεσα στους συντελεστές ήταν και ο Γιάννης Κακλέας, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα. Είχα πλήρη άγνοια για το τι είναι ριάλιτι''.

Σε πίεσε ο εγκλεισμός;

''Προς το τέλος πολύ. Την τελευταία εβδομάδα έγινε και κάτι που δεν είδατε ποτέ και το λέω πρώτη φορά: Το έσκασα για τρεις ώρες και γύρισα''.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ''TV Έθνος'' που κυκλοφορεί!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ