Τατιάνα Στεφανίδου: ''Δεν περίμενα ότι θα φύγω από το Epsilon. Ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου''

Οι δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου μετά την αποχώρησή της από το Epsilon.

Η είδηση ότι η Τατιάνα Στεφανίδου φεύγει από το κανάλι που αποτελούσε το τηλεοπτικό της σπίτι τα τελευταία χρόνια συζητήθηκε αρκετά. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος δεν είχε κάνει κάποια σχετική δήλωση για την αποχώρησή της από το Epsilon στα μέσα Μαΐου, οπότε και έγινε γνωστό. Όλα αυτά μέχρι χθες.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο πάρτι για τα 8 χρόνια λειτουργίας του site της, η Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τα τελευταία τηλεοπτικά δεδομένα που την αφορούν. Όπως είπε:

«Όταν πήγα στο Epsilon, επειδή ήταν ένα κανάλι το οποίο είχε κυρίως τελεμάρκετινγκ και ένα- δύο εκπομπές το Σαββατοκύριακο που πήγαιναν καλά, ήταν ένα τεράστιο ρίσκο. Μια ζαριά που την έριξα κι εγώ δεν ήξερα πώς την έριξα. Είπα, τώρα πάω και μπορεί να είναι και το τέλος μου. Νομίζω ότι το Epsilon ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, γιατί σε ένα μεγάλο κανάλι έχεις στήριξη, έχεις βοήθεια, έχεις ό,τι χρειάζεσαι, έχεις μια μάζα κοινού που είναι εκεί για το κανάλι ούτως ή άλλως και αυτό ήταν ένας άθλος».

Στην ερώτηση αν περίμενε αυτή την εξέλιξη, η Τατιάνα απάντησε: «Όχι, δεν το περίμενα, εγώ θεωρούσα ότι θα συνεχίσουμε μαζί, είχα όλη τη διάθεση να συνεχίσω έχω μεγαλώσει για να μετακινούμαι κιόλας. Όχι, εγώ ήθελα να συνεχίσω. Δεν θα σας πω ψέματα, δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου ότι «ναι, ήταν κάτι που το αποφασίσαμε από κοινού ή ό,τι άλλο». Δεν τους γνωρίζω τους λόγους, αλλά είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει. Όταν κλείνει μία πόρτα, λένε ότι ανοίγει μία άλλη. Τώρα, αν αυτή η άλλη πόρτα που ανοίγει θα είναι μεγαλύτερη, θα πάει καλύτερα ή τι θα είναι ακριβώς δεν το γνωρίζω, δεν είναι κάτι που έχω αυτή τη στιγμή να ανακοινώσω, δεν έχω κάτι να σας πω. Συζητάω πράγματα αλλά δεν είναι η στιγμή να τα πω, αν κάτι από αυτά ευοδωθεί, από Σεπτέμβρη θα είμαστε μαζί».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ