CELEBRITIES

Η Τατιάνα Στεφανίδου έγινε κουμπάρα, αλλά η Λυδία Ευαγγελάτου έκλεψε την παράσταση

NDP Photo Agency

Τον ρόλο των κουμπάρων έπαιξαν στον γάμο της δικηγόρου Γιάννας Παναγοπούλου και του διαιτητή Γιάννη Σταυρίδη, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Το ζευγάρι των δημοσιογράφων βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, συνοδευόμενο από την κόρη του, Λυδία. Και μόλις δεις τις φωτογραφίες της με τους γονείς της θα αναρωτηθείς κι εσύ γιατί ακόμα μιλάμε για την Gigi Hadid και την Kaia Gerber.

Εδώ μιλάμε για μεσογειακή ομορφιά, πόδια που το μήκος τους είναι δύσκολο να υπολογιστεί αλλά σίγουρα πλησιάζει άνετα τα δύο μέτρα και δωρικά χαρακτηριστικά. «Οικογένεια. Μόνο αγάπη» σχολίασε η Τατιάνα Στεφανίδου αναρτώντας δύο στιγμιότυπα από τον γάμο του ζευγαριού και την δική της οικογένεια.

View this post on Instagram

#family #onlylove

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) on

 

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα δημιουργία της σχεδίαστριας Άννα Βενέτη για το μυστήριο ενώ η κόρη της έσπασε τον «κανόνα» που θέλει τους καλεσμένους σε έναν γάμο να μη φορούν ποτέ λευκά. Κι ενώ στεκόταν ανάμεσα στους γονείς της, η ομοιότητά της με τον γοητευτικό πατέρα της γινόταν όλο και πιο εμφανής.

Διάβασε ακόμα: 5 φορές που η κόρη του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν ίδια ο μπαμπάς της

Την οικογενειακή τους εμφάνιση σχολίασε σήμερα και η ομάδα του Πρωινού με τη Φαίη Σκορδά να έχει ενθουσιαστεί με την εμφάνιση της μικρής Λυδίας. «Νομίζω μοιάζει στην Τατιάνα και στο σώμα και στο πρόσωπο» είπε η παρουσιάστρια, διαφωνώντας με εμάς τους υπόλοιπους.

 

«Η Λυδία, ζητάει τα πάντα, καθημερινά και ασταμάτητα. Με θέλει ολόκληρη. Γυρνάω σπίτι και μου λέει τα νέα της, ιδιαιτέρως. Μετά θα καθίσουμε στο τραπέζι να φάμε όλοι μαζί. Κάθε βράδυ επαναλαμβάνεται αυτό, σαν ιεροτελεστία, γιατί την ημέρα δεν βρισκόμαστε. Ζούμε μια κλειστή οικογενειακή ζωή, μια πραγματική φωλιά», είχε πει παλιότερα για τη σχέση με την κόρη της η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια είναι αχώριστη με την μικρή της κόρη και συχνά απαθανατίζονται μαζί σε θεατρικές πρεμιέρες, βόλτες τους στην αγορά της Κηφισιάς αλλά και κοσμικές περιστάσεις όπως η τελευταία. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα ακόμα παιδί μαζί, τον Νικόλα ο οποίος σπουδάζει στο εξωτερικό.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency