CELEBRITIES

H Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε για το ίδιο φόρεμα με τη Σία Κοσιώνη στην παρουσίαση του ΣΚΑΪ

NDP Photo Agency

Θες να εκπλαγείς; Το να φορέσεις το ίδιο φόρεμα με μία γυναίκα σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση, δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Δεν είναι ο εφιάλτης της κάθε γυναίκας και δεν παθαίνει υστερία όποια γυναίκα της συμβαίνει. Ελπίζω να έχεις συνέλθει από το σοκ γιατί δεν τα λέω αυτά ούτε μόνο από την εμπειρία μου, ούτε απλά από το μυαλό μου. Τα λέω βασισμένη στις δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε και για το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας όταν εμφανίστηκε στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ με το ίδιο Simona Corsellini φόρεμα με τη Σία Κοσιώνη. Κανένα κόμπλεξ, κανένας εφιάλτης, κανένα δράμα εδώ, κανένα στερεότυπο περί της υπέρμετρης βαρύτητας που μπορεί να δίνουν οι γυναίκες σε ένα απλό φόρεμα.

Διάβασε επίσης: Η Σία Κοσιώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου με το ίδιο φόρεμα στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

«Το φλέγον θέμα του φορέματος. Είχε πολλή πλάκα με τη Σία. Μπαίνει μέσα η Σία, τη βλέπω στη γωνία, με κοιτάει, την κοιτάω, ανοίγει το στόμα της πολύ, ανοίγει και το δικό μου και στην πορεία απλά κάναμε πλάκα. Η Σία έχει πολύ έντονη προσωπικότητα, νομίζω ότι κι εγώ δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, οπότε αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, το διαχειρίζεσαι μια χαρά. Κάναμε πλάκα, πήγαμε έξω, μας έκαναν και όλοι πλάκα και κάπως έτσι μάλλον το χαρήκαμε», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου. Και αλήθεια είναι πως μετά από το πρώτο σοκ, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις και πολλά περισσότερα από το να αυτοσαρκαστείς. Να αποχωρήσεις δε μπορείς, να φύγεις ούτε λόγος, άρα επιστρέφεις στο μότο: «Το χιούμορ σώζει» και πορεύεσαι αναλόγως.

 

Η Τατιάνα Στεφανίδου πάντως, μίλησε και για τη μεγάλη αλλαγή που βιώνει φέτος στην τηλεόραση, καθώς πλέον θα δίνει ραντεβού με το κοινό της όχι τις καθημερινές αλλά τα Σαββατοκύριακα. Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι δεν ήταν «και πολύ straight το να πάει η Τατιάνα το Σάββατο» η ίδια απάντησε διπλωματικά και ψύχραιμα. «Ήταν μία απόφαση που ελήφθη από ένα κανάλι και τα κανάλια αποφασίζουν με βάση αυτό που εκτιμούν ό,τι χρειάζεται να κάνουν την κάθε χρονιά, σύμφωνα με αυτό που μπορεί να στηρίξει το πρόγραμμά τους. Μου προτάθηκε το Σαββατοκύριακο και δέχτηκα να το κάνω. Δε θα χάσω την ταυτότητά μου, αλλά θα μου δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθώ, να φρεσκάρω και να ανανεώσω αυτό που παρουσιάζω τόσα χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency