CELEBRITIES

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από καιρό

NDP Photo Agency

Περισσότερο από ένας χρόνος έχει περάσει από την τελευταία φορά που ο Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ απαθανατίστηκαν μαζί στην Ελλάδα σε κάποια κοσμική εκδήλωση. Η απουσία κοινών εμφανίσεων, μάλιστα, είχε οδηγήσει σε δημοσιεύματα που μιλούσαν για κρίση στον γάμο τους το περασμένο καλοκαίρι. Όπως καταλαβαίνεις όλες οι γραμμές που αφιερώθηκαν σε αυτή την «κρίση» αποδείχτηκαν μάταιες, καθώς το ζευγάρι πραγματοποίησε μία από τις σπάνιες κοινές του εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Διάβασε κι αυτό: Τατιάνα Μπλάτνικ: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης σε φίλη της που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

Το ζευγάρι που μετρά 9 χρόνια γάμου παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του γλυπτού «Δένδρο της Ειρήνης» στο Πάρκο Ριζάρη, το οποίο πρόσφερε στον Δήμο Αθηναίων ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Τα αποκαλυπτήρια τέλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Στην εκδήλωση βρέθηκε και η πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Καθώς η Τατιάνα Μπλάτνικ αποτελεί από τα ιδρυτικά μέλη του τμήματος του Συλλόγου “Elpida Youth” η παρουσία της εκεί ήταν αναμενόμενη. Στο πλευρό της, στηρίζοντάς τη σε όλες τις φιλανθρωπικές της δράσεις βρέθηκε και ο Νικόλαος. Παρούσα ήταν επίσης και η δημιουργός του έργου, γλύπτρια Πρέσβυς Καλής Θελήσεως και Ειδική Εκπρόσωπος της UNESCO για την Πολιτιστική Διπλωματία  Hedva Ser.

NDP Photo Agency

Με τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Hedva Ser και τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη- NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Με τη Hedva Ser- NDP Photo Agecny

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

«9 χρόνια πριν ξεκινήσαμε ένα φανταστικό ταξίδι μαζί. Σε ευχαριστώ που πάντα στέκεσαι στο πλευρό μου» είχε αναφέρει στο Instagram της εκείνη τον Αύγουστο με αφορμή την επέτειο του γάμου τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 στο Gstaad της Ελβετίας. Μία από τις πρώτες τους επίσημες εμφανίσεις ήταν ένα χρόνο μετά στον τελικό της Εθνικής Ελλάδος στο Euro 2004, την κατάκτηση του οποίου πανηγύρισαν ερωτευμένοι στις κερκίδες. Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου στο Λονδίνο και ακολουθήθηκε από μία ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα συνέντευξη Τύπου του ζευγαριού και κοινή του φωτογράφιση στην Ελλάδα.

AP Photo/ Petros Giannakouris

AP Photo/Petros Giannakouris

Η Ελλάδα είναι σημείο αναφοράς για εκείνους, αφού όχι μόνο επέλεξαν να παντρευτούν εδώ, αλλά μετακόμισαν μόνιμα στη χώρα πριν από λίγα χρόνια. Οι δυο τους ζουν στην Πεντέλη, κοντά στη φύση που και οι δύο λατρεύουν, με τον σκύλο τους Ρούμι. «Είναι γεμάτη με πολλές υποχρεώσεις και αρχίζει από πολύ νωρίς το πρωί βγάζοντας βόλτα τον Ρούμι μαζί με τον Νικόλαο στο βουνό της Πεντέλης, κοντά στο σπίτι μας. Είναι μια ώρα που αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Από τις δέκα και μετά και ως αργά το απόγευμα, η ημέρα είναι γεμάτη συναντήσεις, πάντα με διαφορετικούς ανθρώπους και για ενδιαφέροντα projects. Και η ημέρα τελειώνει συνήθως στην κουζίνα, τον χώρο που με βοηθά να αποφορτιστώ και να ηρεμήσω. Η μαγειρική είναι για εμένα μια μορφή θεραπείας», είχε πει για την καθημερινότητά τους η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency