CELEBRITIES

Η ταλαντούχα σύζυγος του Τάσου Νούσια

ndp

Η ηθοποιός, σκηνοθέτις και συγγραφέας Marlene Kaminsky δεν είναι τόσο γνωστή στην Ελλάδα όσο ο σύζυγός της Τάσος Νούσιας μολονότι δε θα έπρεπε. Η Γερμανίδα σύζυγος του ηθοποιού που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την εμβληματική σειρά του Mega «Το νησί» είναι μια πολίτης του κόσμου γεννημένη στη Τζαμάικα, μεγαλωμένη κοντά στη Στουτγκάρδη και μετρά συνεργασίες με το Εθνικό Θέατρο της Ζυρίχης αλλά και το Young Vic του Λονδίνου. Πλέον εργάζεται και ζει μόνιμα στην Ελλάδα, κοντά στον αγαπημένο της και το παιδί τους την σχεδόν 10 ετών Ιωάννα.

Φέτος ο Τάσος Νούσιας ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες της συζύγου του στον μονόλογο Ριχάρδος Β’-Το Ρέκβιεμ ενός Βασιλιά. Στην πρόσφατη πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο Άλφα – Ιδέα, όπως ήταν φυσικό την κάλεσε στην σκηνή και υποκλίθηκε στο ταλέντο της με ένα χειροφίλημα μπροστά στον κόσμο που τους χειροκροτούσε.

ndp

 

Το ζευγάρι μετρά τουλάχιστον 11 χρόνια μαζί και σε όλα αυτά δεν παύει να συνεργάζεται. Άλλωστε και για τους δύο ο έρωτας δεν αφορά μόνο την μεταξύ τους σχέση αλλά και τη σχέση τους με το θέατρο. Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες τους, μετά το τέλος της παράστασης μάλλον έχουν βρει επιτυχημένα τη συνταγή της ισορροπίας μεταξύ των δύο ερώτων της ζωής τους.

ndp

 

ndp

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency