CELEBRITIES

Τάμτα: “Δεν ξέρω αν θέλω την κόρη μου στη Eurovision”

ndp

Θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ο λόγος για την πάντα εντυπωσιακή Τάμτα, η οποία βρέθηκε στην πρεσβεία της Μεγαλόνησου για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και μίλησε στην κάμερα του Star.gr για την εμπειρία που ανυπομονεί να βιώσει.

Μεταξύ άλλων, η Τάμτα ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο αν η κόρη της θα τη συνοδεύσει στη Eurovision για να το ζήσει από κοντά. Η απάντηση που έδωσε ήταν απόλυτα ώριμη. «Χωρίς να έχει δηλώσει κάτι σε μένα, ακούω από’δω κι από ‘κει ότι κάτι οργανώνει, μαζεύει ανθρώπους. Όχι εισιτήρια χωρίς εμένα δεν μπορεί να έχει κλείσει χωρίς εμένα, για ευνοήτους λόγους, αλλά η επιθυμία να είναι εκεί, στο Τελ Αβίβ, σίγουρα θα υπάρχει. Τώρα, δεν ξέρω αν γίνεται, αν θέλει ή αν θέλω κι εγώ να είναι δίπλα μου γιατί είναι μία εμπειρία για την οποία πρέπει να είναι κι εκείνη σίγουρη ότι θέλει να περάσει, η οποία μπορεί να είναι και σκληρή κι εγώ θέλω να την προστατέψω απ’ αυτό. Τώρα, αν θέλει να έρθει εκεί, στο κοινό, ναι».

Η Τάμτα έγινε μητέρα πολύ, πολύ μικρή. Παντρεύτηκε σε ηλικία 14 ετών με τον κατά 2 χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη της, την Άννυ, η οποία σήμερα είναι 24 ετών. Παράλληλα, συνέχισε τη φοίτηση της σε νυχτερινό σχολείο και έπειτα, με ιδιαίτερα μαθήματα, πέρασε στο Πανεπιστήμιο της Τιφλίδας. Μετά από έξι χρόνια γάμου, εκείνη ζήτησε διαζύγιο και εγκαταστάθηκε μόνιμα με την κόρη της στην Αθήνα, όπου ζούσαν ήδη η μητέρα και ο αδελφός της. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και η ίδια βοηθούσε συχνά τη μητέρα της που καθάριζε σπίτια.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency