CELEBRITIES

H Ταμίλα Κουλίεβα σε μία σπάνια εμφάνιση με την αδερφή της, Μάγια

MDP Photo Agency

Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του και μαζί οι παραστάσεις που παρουσιάζονται στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019. Το περασμένο Σάββατο παρουσιάστηκε εκεί η παράσταση σύγχρονου χορού "The Thread", την οποία παρακολούθησε πλήθος επωνύμων. Ανάμεσα τους και η ντυμένη στα λευκά Ταμίλα Κουλίεβα.

Την ηθοποιό συνόδευσε στο θέατρο η αδερφή της, Μάγια και η κόρη της. Η Μάγια Κουλίεβα σπούδασε επίσης ηθοποιός, όπως και η αδερφή της, ωστόσο τα τελευταία αρκετά χρόνια ασχολείται παράλληλα με την υποκριτική και με το σχεδιασμό πρωτότυπων κοσμημάτων με ημιπολύτιμους λίθους. Η ομορφιά όπως θα δεις στην κοινή τους φωτογραφία, είναι οικογενειακή υπόθεση για τις αδερφές Κουλίεβα.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

Κι αν αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις ξαναδεί τη Μάγια ως τώρα, η απάντηση είναι απλή και την είχε δώσει η ίδια η Ταμίλα Κουλίεβα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, μιλώντας για την απόφασή της σε νεαρή ηλικία να ακολουθήσει τον Γρηγόρη Καραντινάκη που ερωτεύτηκε στη Μόσχα, στην Ελλάδα και να αλλάξει όλη της την ζωή. 

Διάβασε κι αυτό: Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για το διαζύγιό της μετά από 30 χρόνια γάμου 

«Δεν είχα σκοπό να φύγω, γιατί μεγάλωσα σε αγαπημένη οικογένεια. Αλλά οι γονείς μου σέβονταν την ελεύθερη βούληση, δεν θα μου έλεγαν ποτέ ”πού πας;”. Δεν μου είπαν τι να κάνω, απλώς μου έλεγαν τη γνώμη τους, όπως κάνω εγώ με τον γιο μου. Σκέψου ότι και η αδελφή μου γνώρισε τον άντρα της στο πανεπιστήμιο, όπου σπούδαζε κι εκείνη ηθοποιός, ο οποίος είναι από τον Ισημερινό και τώρα ζουν εκεί», είχε πει χαρακτηριστικά. Μόνιμη κάτοικος Ισημερινού, λοιπόν, η Μάγια, απήλαυσε φέτος τις διακοπές της στην Ελλάδα, κοντά στην αδερφή της.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency