CELEBRITIES

Η κόρη του Bruce Willis στην απεξάρτηση (και δεν είναι η μόνη)

Είναι μόλις 20 χρονών και ήδη μετράει αρκετούς αγώνες να βρει τον εαυτό της και την προσωπική της ευτυχία. Ο λόγος για την Tallulah Willis, την δεύτερη κόρη των Demi Moore και Bruce Willis, η οποία πριν μερικές ημέρες μοιράστηκε στο Instagram η χαρά της για το ότι 90 ημέρες ήταν "καθαρή".

“Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι τέλεια αλλά ακτινοβολώ τόση θετική ενέργεια καθημερινά, που δεν είχα φανταστεί ποτέ. Το να μην επιτρέπω πια σε χημικά να διεισδύσουν στο σώμα μου, ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ” γράφει στην ίδια ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από μια φωτογραφία που τη δείχνει να κάνει “like” στον εαυτό της.

Πρόκειται για μια ακόμα περιπέτεια της, καθώς πριν λίγους μήνες είχε κάνει γνωστό πως έχει παλέψει με διατροφικές διαταραχές και με τη διαταραχή της σωματικής δυσμορφίας.

Διάσημοι σε απεξάρτηση

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε από το περιβάλλον διάσημων, για εξαρτήσεις. Μπορεί να έχουν τα πάντα, όμως όπως φαίνεται αυτό δεν τους κρατάει μακρυά από ναρκωτικά, ποτά και διαταραχές.

Με αφορμή την Tallulah θυμηθήκαμε 10 διάσημους που έχουν περάσει δύσκολα και ζουν πια ευτυχισμένοι.

Oprah Winfrey

 

Η ισχυρή Oprah, σε μικρή ηλικία είχε ερωτευτεί έναν άντρα ο οποίος της… γνώρισε το κρακ. Έκανε χρήση και έχει παραδεχτεί ότι έχει γίνει ακόμα και σε εκπομπή της το 1995. Δέκα χρόνια αργότερα, είπε ότι πράγματι ήταν εθισμένη. Όχι όμως στο κρακ, αλλά σε εκείνον τον άντρα.

Alec Baldwin

Υπήρξε εθισμένος στο αλκοόλ, στα ναρκωτικά και στα βιντεοπαιχνίδια. Όλα τελείωσαν 6 εβδομάδες πριν κλείσει τα 27, όταν πήγε σε ομάδα και όπως λέει ο ίδιος “συνάντησε τον Θεό”. Είναι καθαρός από τότε.

Jamie Lee Curtis

 

Έχει παραδεχτεί δημόσια ότι ήταν εξαρτημένη στα παυσίπονα, μετά από μια χειρουργική επέμβαση που είχε στα 35 της, ενώ έπινε πολύ κατά περιόδους για να αντέξει τη μοναξιά. Η περίοδος αυτή κράτησε περίπου 5 χρόνια και πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, με την ίδια να λέει ότι νιώθει τυχερη γιατί αν δεν είχε απεξαρτηθεί η ζωή της θα είχε καταστραφεί.

Kristin Davis

Προβλήματα αλκοολισμού είχε η Charlotte του Sex and the City, πολύ πριν γίνει διάσημη. Στα 47 της πια, είναι απεξαρτημένη. Δηλώνει εθισμένη μόνο στη σοκολάτα και τον καφέ.

Daniel Radcliffe

 

Η έκτη ταινία του Harry Potter το 2009, τον είχε βρει να αγαπάει εξαιρετικά πολύ το αλκόολ Ο 22χρονος σήμερα Radcliffe δηλώνει ότι έχει να πιεί από τον Αύγουστο του 2010.

Drew Barrymore

Ξεκίνησε να πίνει από τα 9 της χρόνια, να καπνίζει στα 10 και να κάνει κοκαΐνη στα 12. Τον επόμενο χρόνο μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Ακόμα και σήμερα λέει ότι παλεύει με τις ισορροπίες της.

Nicole Richie

Συνελήφθη για κατοχή ηρωίνης και μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης το 2003. Μετά από 4 χρόνια ωστόσο, κρίθηκε ένοχη για οδήγηση υπό την επήρεια μαριχουάνας και Vicodin.

Elton John

 

Ναρκωτικά, αλκοόλ, απόπειρες αυτοκτονίας και διατροφικές διαταραχές, χαρακτήριζαν τη ζωή του Elton John πριν το 1990. “Η ζωή μου όσο μεγαλώνω είναι τόσο ωραία εμπειρία” λέει πια, αναφερόμενος σε εκείνη την περίοδο ως “χαμένα χρόνια”.

Kelly Osbourne

Έπαιρνε πάνω από 50 χάπια Vicodin την ημέρα, όταν ήταν 17 χρονών. Η ίδια αποδίδει αυτή την εξάρτηση της στο γεγονός ότι η η μητέρα της διαγνώστηε με καρκίνο. Στο βιβλίο της, Fierce, γράφει σε ηλικία 26 χρονών ότι “καθάρισε” και ξέρει πια ότι της δόθηκε μια ακόμα στη ζωή, την οποία θέλει να αρπάξει.

Robert Downey, Jr

 

Έχει συλληφθεί αρκετές φορές για κατοχή ναρκωτικών στο παρελθόν. Από το 2001 είναι “καθαρός”. Το 2010 είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο Playboy ότι δεν υποκρίνεται πως δεν έχουν συμβεί, όσα έχουν συμβεί. “Έχω την αίσθηση ότι είμαι βετεράνος ενός πολέμου που είναι δύσκολο να συζητήσω με κάποιον που δεν ήταν εκεί”.

 

Διάβασε περισσότερες celebrities ιστορίες στο Ladylike:

Η Lourdes και άλλες 10 περιζήτητες κόρες διασήμων

Kομψές εμφανίσεις χωρίς σουτιέν ακόμα κι όταν δεν είναι #nobraday

Αγάπα το στήθος σου, όπως οι celebrities