CELEBRITIES

Η κόρη του Sylvester Stallone έγινε 21 ετών και βαδίζει στα χνάρια του

Mark Von Holden/Invision/AP

Μπορεί ο σταρ της οικογένειας να είναι ο Sylvester Stallone, αλλά η 21χρονη κόρη του, η δεύτερη που απέκτησε από τον γάμο του με την Jennifer Flavin είναι εκείνη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φωτογράφων στην κοινή της εμφάνιση με τους γονείς της. Η Sistine συνόδευσε τον πατέρα και τη μητέρα της στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "Very Ralph" στο Beverly Hills το βράδυ της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου.

Mark Von Holden/Invision/AP

Mark Von Holden/Invision/AP

Διάβασε επισης: Οι stars ποζάρουν δίπλα στον νεότερο εαυτό τους και το αποτέλεσμα είναι ό,τι πιο τρυφερό

Ο 73χρονος ηθοποιός έχει αποκτήσει ακόμα την 23χρονη Sophia και την 17χρονη Scarlet με τη σύζυγό του, ωστόσο η Sistine ήταν εκείνη που ακολούθησε τα χνάρια του στην υποκριτική. Τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει με την 21χρονη να έχει συμμετοχή στην μίνι σειρά Love Advent το 2018 και στην ταινία 47 Meters Down: Uncaged το 2019. «Αν θες να γίνεις ηθοποιός, αυτή είναι μια δύσκολη απόφαση. Δεν μπορείς να πας ως τη μέση. Πρέπει να αφιερωθείς σε αυτό και η καρδιά σου θα πληγωθεί πολλές πολλές φορές. Είναι μια μοναδική δουλειά» την έχει συμβουλεύσει ο πατέρας της, όπως έχει πει σε συνέντευξή του.

Mark Von Holden/Invision/AP

Mark Von Holden/Invision/AP

Mark Von Holden/Invision/AP

Mark Von Holden/Invision/AP

Η Sistine είναι εκείνο το μέλος της οικογένειας που διακρίνεται για το χιούμορ της, μαζί με την ομορφιά της, όπως ανέφεραν οι δικοί της άνθρωποι σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar. Παράλληλα με την υποκριτική ασχολήθηκε και με το modelling -ακολουθώντας έτσι και τα βήματα του πρώην μοντέλου Jennifer Flavin.

Όσο για τη σχέση της με τον διάσημο πατέρα της είναι άριστη, όπως κι αυτή των αδερφών της μαζί του. Οι υποψήφιοι σύντροφοί τους ωστόσο δεν μπορούν να πουν το ίδιο καθώς όπως έχει παραδεχτεί ο Sylvester Stallone έστω και ασυναίσθητα τους κοιτάζει έντονα και μάλλον τους τρομάζει. Είναι εξάλλου και θα είναι πάντα ο κινηματογραφικός “Rambo” και ποιος θέλει να τον καρφώνει με το βλέμμα του ο Rambo. «Δεν το κάνω σκόπιμα αλλά όταν έχεις κόρη, είναι μία μορφή προσωρινής παράνοιας αυτή που σε πιάνει όταν κάποιο αγόρι μπαίνει στο σπίτι. Δεν είσαι ο εαυτός σου πια» είχε πει ο Sylvester Stallone, που ωστόσο προσπαθεί σκληρά να είναι ευγενικός και να κρατά την ψυχραιμία του. Όχι όμως και όταν τους σφίγγει το χέρι, αφού όπως είπε θέλει να τους περάσει από το «τεστ σύνθλιψε το χέρι».

Το ντοκιμαντέρ που παρακολούθησε ο ηθοποιός με τη σύζυγο και την κόρη του αφορά τη ζωή του Ralph Lauren, στο οποίο ο ίδιος στα 81 του κάνει μια αναδρομή στη ζωή και την καριέρα του.

Κεντρική φωτογραφία: Mark Von Holden/Invision/AP