CELEBRITIES

Η απόδειξη πως η Susan Sarandon αποκλείεται να είναι 70 χρόνων

Ένα ντούο από τη Γαλλία με έφεση στην καλή μουσική και το καλό γούστο, οι Justice, επέλεξαν τη Susan Sarandon για πρωταγωνίστρια του νέου τους βίντεο για το τραγούδι "Fire".

Στο βίντεο βλέπουμε τους Justice να πλένουν ένα κάμπριο αυτοκίνητο προκειμένου να πάνε μια βόλτα με την ηθοποιό. Λίγα λεπτά μετά, η Susan το ρίχνει στο χορό, ενώ απολαμβάνει τον ήλιο πλάι σε μια πισίνα.

Ο σκηνοθέτης του βίντεο, Pascal Teixera, είπε”Ένα ζεστό απόγευμα καλοκαιριού, ο Gaspard κι εγώ είμαστε στην κουζίνα του Xavier και φαντασιωνόμαστε το πλύσιμο ενός αυτοκινήτου. Τη χρονιά που μας κάνει για το design του αυτοκινήτου, την κατασκευή, το μέρος, την ποσότητα του σαπουνιού, τη διάθεση, τον ήλιο και θα πρέπει να είναι και μια γυναίκα να βολτάρει μαζί μας, μια γυναίκα – είδωλο που να συνδυάζει το cool, τη γοητεία και τη δύναμη – φυσικά μιλούσαμε για τη Susan Sarandon!”.

Kαι μετά από κανά δυο μήνες είμαστε εκεί στην έρημο, με το αμάξι, με πολύ σαπούνι και ένα περίεργο θαύμα έφερε κι εκείνη μαζί μας. Και ήταν ακόμα πιο εκπληκτική απ’ ό,τι την είχαμε φανταστεί, έτοιμη για βόλτα.