CELEBRITIES

Survivor: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στέλνει το πρώτο της μήνυμα από τον Άγιο Δομίνικο

Ήταν η τελευταία που αποχώρησε από το Survivor πριν από λίγες μέρες, αφήνοντας το Γιώργο Αγγελόπουλο πίσω, μόνο από την ομάδα των Διασήμων. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποτελεί εδώ και μέρες παρελθόν για το ριάλιτι επιβίωσης και μόλις χθες μοιράστηκε τα συναισθήματά της γι' αυτή τη διαδρομή με μία φωτογραφία στο instagram.

Κοινοποιώντας ένα δικό της στιγμιότυπο από κάποιο αγώνισμα, έγραψε τα εξής: “Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από 5 ολόκληρους μήνες.. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους που θα κρατήσω στην ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος! Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά!“.

 

Παράλληλα, κοινοποίησε μία ακόμα φωτογραφία με παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών, οι οποίοι ποζάρουν μαζί με το γιατρό του ριάλιτι, γράφοντας στη λεζάντα: “Αυτός ο άνθρωπος ήταν στο πλευρό μας 5 ολόκληρους μήνες και μας πρόσεχε στα μάτια του! Ένας υπέροχος επιστήμονας και ένας φανταστικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ @drmetinkus! A trully great mentor, hard to find.. difficult to part with… and impossible to forget! It was nice to meeting you Dr. Metin! Thank you for your patience and caring, your kind words and everything you’ve done for us!“.