CELEBRITIES

Η Ειρήνη Κολιδά για τον Ντάνο: “Ήθελε να δείχνει δυνατός και μας είχε σοκάρει όλο αυτό που έκανε”

Το τροχαίο που συνέβη στο Survivor ήταν μια από τις πιο άτυχες στιγμές για τους παίκτες από την ομάδα των Μαχητών, ειδικά για την Ειρήνη Κολιδά- μια από τις πιο δυνατές παίκτριες που μπορούσε άνετα να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο του realith επιβίωσης, που έσπασε τα πλευρά της και αναγκάστηκε να αποχωρήσεις.

”Με πολλή λύπη, δεν θα μπορέσω να συνεχίσω” είπε χαρακτηριστικά όταν την ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης αν θα συνεχίσει το ταξίδι της στο Survivor και έκτοτε άρχισε η ζωή της μετά το παιχνίδι που την έκανε διάσημη σε όλη την Ελλάδα.

Στη συνέντευξή της στο Down Town, που κυκλοφορεί εξηγεί ότι ακόμα δεν μπορεί να σκύψει, να δουλέψει και να γυμναστεί, καθώς τα πλευρά χρειάζονται περίπου 3 με 6 μήνες για να επανέλθουν ενώ επιβέβαιωσε τις φήμες που την ήθελαν στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή ”Survivor Panorama”.

”Για το Panorama το συζητήσαμε, αλλά θεωρώ ότι είναι λίγο άκομψο να σχολιάζει το Survivor μια πρώην παίκτριά του. Έχει συζητηθεί, αλλά δεν ξέρω, θα δούμε, μπορεί να μην είμαι αντικειμενική”.

Όσον αφορά στο Survivor 2, αποκάλυψε ότι της πρότειναν να πάρει μέρος. ”Εγώ κατευθείαν τους απάντησα ότι αν είμαι καλά μέχρι του χρόνου θα το σκεφτώ γιατί άφησα στη μέση κάτι που πρέπει να τελειώσει. Τους είπα επίσης ότι αν γινόταν θα ήθελα να δούλευα και στην παραγωγή. Αν πήγαινα έτσι θα έπαιρνα εννοείται και τον γιο μου, τον Αλέξανδρο”.

Φυσικά δεν γινόταν να μην σχολιαστεί η σχέση της με τον Ντάνο αλλά και τι πιστεύει πραγματικά για αυτόν, έτσι στην ερώτηση ”Τι έγινε στο ξενοδοχείο και κατάλαβες ότι δεν ταιριάζεις με τον Ντάνο”, η απάντησή της ήταν κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα.

”Οι περισσότεροι το αισθανθήκαμε, εκτός από τον Τσανγκ και την Ελένη. Η Ελένη συνήθιζε να βγαίνει έξω από το ξενοδοχείο και να καπνίζει με τον Αγγελόπουλο, οπότε τον γνώρισε καλύτερα και έλεγαν και δυο κουβέντες παραπάνω. Εμείς, λοιπόν, βλέπαμε ένα παιδί το οποίο δεν συμμετείχε όταν παίζαμε ομαδικά παχνίδια, ήταν απομονωμένος και μας είχε προβληματίσει. Όταν βγήκαμε από το ξενοδοχείο για να κάνουμε γυρίσματα για την παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο ήθελε να βγαίνει μπροστά στις κάμερες και να κάνει τα δικά του. Push ups, έλξεις, γκριμάτσες κ.λ.π. Ήθελε να δείχνει δυνατός και μας είχε σοκάρει όλο αυτό που έκανε. Οπότε σκεφτόμασταν ”αν αυτός είναι έτσι τώρα, όταν μπούμε μέσα τι θα κάνει”; Ήταν πολύ έντονο, δεν ήταν απλό”.

 

Φωτογραφίες περιοδικό Down Town