CELEBRITIES

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Η επιστροφή από το Survivor και οι δηλώσεις για τον γάμο τους

O Σάκης Ρουβάς επισκέφθηκε τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχει σε δύο επεισόδια του Survivor. Μαζί του είχε φυσικά και την Κάτια Ζυγούλη, και όπως μαρτυρούν τα προφίλ τους στα social media, πέρασαν τέλεια.

Spanish Lessons

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

 

Το πρωί της Τρίτης επέστρεψαν στην Ελλάδα και – όπως ήταν αναμενόμενο – όλοι οι δημοσιογράφοι τους υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, με πλήθος ερωτήσεων.

Οι δυο τους απάντησαν χωρίς να δυσανασχετήσουν, παρά το πολύωρο ταξίδι και μίλησαν και για το Survivor, για το X-Factor, αλλά και τον γάμο τους.

Για το Survivor, ο Σάκης δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, πέρα απ’ το ότι ήταν ο μόνος που πήγε στην παραλία των παιδιών, αλλά και ότι υπάρχει ένα πολύ ανθρώπινο στοιχείο ανάμεσα στα παιδιά. “Όλοι μαζί δώσαμε ένα μήνυμα και αυτό είναι το σπουδαίο της παρουσίας μου στο Survivor. Πιστεύω ότι κι επειδή τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό, αυτό το μήνυμα θα ακουστεί πάρα πολύ”, ενώ είπε πως δε θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό χωρίς την Κάτια, οπότε αν του ζητούνταν να συμμετέχει πιο ενεργά του χρόνου στο παιχνίδι, δε θα το έκανε.

Η Κάτια είπε πως κάθε ευκαιρία για να ξεφύγουν απ’ την καθημερινότητα και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, είναι καλοδεχούμενη. “Για μία εβδομάδα το πολύ θα μπορούσα να συμμετέχω στο Survivor”, είπε η Κάτια, ενώ δήλωσε ότι κάνει ήδη πρόβες για το νυφικό και ότι τα παιδιά τους θα είναι παρανυφάκια.

“Γι’ αυτό καθυστερήσαμε τόσο καιρό, για να έχουμε μεγαλύτερο αριθμό από παρανυφάκια”, είπαν κι οι δυο τους χαριτολογώντας. Ο Σάκης από τη μεριά του δήλωσε ότι εφόσον ολοκλήρωσαν το κεφάλαιο τέκνα, είναι μια ωραία στιγμή να γίνει και ο γάμος.