CELEBRITIES

Πόσα κιλά έχασε η Λάουρα στο Survivor και τι διαφορετικό έκανε από όσους αποχώρησαν

Η Λάουρα Νάργες μετά την αποχώρησή της βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Φυσικά και μία από τις ερωτήσεις αφορούσε στα κιλά που έχασε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το Survivor αδυνατίζει, τέλος. Έχασε 9 κιλά χωρίς να θέλει να τα ξαναπάρει. Βρες λες να είναι αυτή η λύση;

”Μου το είπαν τα παιδιά από την παραγωγή ότι ήμουν η μόνη παίκτρια που φεύγοντας δεν έφαγα τόσο πολύ. Οι άλλοι έπεφταν με τα μούτρα. Φοβόμουν και για το στομάχι μου γιατί σε ένα έπαθλο αυτό είχα πάθει. Ήθελα να είμαι πιο προσεκτική. Εκείνη τη στιγμή είναι ψυχολογικό και θέλει προσοχή για να μην ξαναβάλεις γρήγορα τα κιλά και να μην πάθει τίποτα το στομάχι σου.”

”Μου έκανε εντύπωση πως το επόμενο πρωί μπορούσα να παραγγείλω ό,τι θέλω. Γενικά μου έχει στρίψει εκεί και πλέον είμαι της υγιεινής διατροφής. Είχαμε ένα θέμα με τη σοκολάτα. Ακόμα και χτες είχα πατάτα τηγανητή μπροστά μου και δεν την έφαγα.”

Το πρώτο της μήνυμα μετά το παιχνίδι

A post shared by @lauranarjes on

 

”Επιστρέφοντας στην πραγματική ζωή, μπορώ να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου και αυτό γιατί νιώθω πλήρης, πιο δυνατή, πιο ώριμη. Έμαθα ότι το σημαντικότερο είναι να ενδιαφέρεσαι για τους άλλους, έτσι βρίσκεις τη δική σου ευτυχία και γαλήνη. Είμαι ευγνώμων για τα πολλά μαθήματα που διδάχθηκα όσο ήμουν στο survivor κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκτιμάτε κι εσείς πραγματικά την κάθε στιγμή γιατί είναι πολύτιμη! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου! Σας αγαπώ! Καλώς σας βρήκα”