CELEBRITIES

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν ήταν πάντα τόσο ξανθιά όσο τη γνωρίσαμε στο Survivor 2

Instagram/Survivorgreece

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ηλία Γκότση να μονομαχούν για τη θέση του νικητή του Survivor 2. Και μπορεί η αθλήτρια του στίβου να μην είχε συνηθίσει να ηττάται στους αγώνες του παιχνιδιού, ωστόσο έχασε το μεγάλο έπαθλο. Η ίδια βέβαια δεν έχασε το χαμόγελό της, ούτε και το στόχο της που δεν είναι άλλος από μία Ολυμπιάδα.

Η Κατερίνα Δαλάδκα γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Ξεκίνησε να ασχολείται με τον στίβο από μικρό παιδί και μέχρι σήμερα διαπρέπει σε αυτό. Μέχρι τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης ελάχιστοι ήξεραν πράγματα για την προσωπική της ζώη, όπως το γεγονός ότι πειραματιζόταν αρκετά με τις αποχρώσεις των μαλλιών της.

Μάλιστα αν ανατρέξει κανείς στον λογαριασμό της στο Instagram διακρίνει ότι τα κατάξανθα μαλλιά με την οποία τη γνωρίσαμε στο Survivor 2 δεν ήταν πάντα το χρώμα που προτιμούσε καθώς έχει υπάρξει μέχρι και σκούρα καστανή. Βέβαια σε κάθε της εκδοχή παραμένει μια κούκλα όπως θα δεις παρακάτω.

 

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Survivorgreece