CELEBRITIES

Ελένη Χατζίδου: “Τώρα που πληρώθηκα θα τα πω όλα”

ndp

Χειρότερη ήταν η κάθε της μέρα στον Άγιο Δομίνικο. Η Ελένη Χατζίδου ακούει Survivor και τρέχει. Όσο για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Έχουν και group στο Viber, να κανονίζουν βόλτες. 

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στη «Φωλιά των ΚουΚου» και μίλησε για όλα. «Τώρα που πληρώθηκα θα τα πω όλα» είπε με χιούμορ συμπληρώνοντας μεταξύ αστείου και σοβαρού μέχρι προχθές έλεγε «κάτσε μην πω τίποτα και δεν πληρωθώ». Αυθεντική η Ελένη, παραδέξου το.

Η Διάσημη, αποχώρησε από το reality επιβίωσης περιχαρής, όπως λέει, αφού θα έτρωγε και πάλι. «Έλεγα από μέσα μου, Ελένη, Ελένη, Ελένη, δεν πρέπει να δείξω ότι χάρηκα. Παίρνω τη δάδα χαιρετάω τους συμπαίκτες και τους λέω στο αυτί “πάω να φάω”. Βγαίνω έξω, είναι οι άνθρωποι της παραγωγής και τους φωνάζω “γλίτωσα! φέρτε μου να φάω”». Όπως καταλαβαίνεις, δεν πέρναγε καλά. Κοιμόταν πολλές ώρες για να ξεχνάει την πείνα της. Απαπαπα.

Όσο για τα χρήματα που εισέπραξε από το Survivor, η τραγουδίστρια είπε, αυθόρμητα: “όχι παιδιά πρέπει να πάρεις πάρα πολλά λεφτά για να πας εκεί. Δεν πήρα τόσα λεφτά για να περάσω όλα αυτά». Αποκάλυψε επίσης πως με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «όλα καλά». Ήταν και μαζί στην επίδειξη των MI-RO. Κανένα πρόβλημα, δεν μισιούνται. Κοιμήσου ήσυχη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency