CELEBRITIES

Κατερίνα Θεοχάρη: Η “κοντή” του Παρά Πέντε μιλά 12 χρόνια μετά το τέλος της σειράς για την επιτυχία και το πρόβλημα υγείας της

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Θεοχάρη από το 2005 ως το 2007 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Στο παρά πέντε» του Mega που υπέγραφε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Η επιτυχία της σειράς τεράστια και ο ρόλος της αν και όχι πρωταγωνιστικός ήταν χαρακτηριστικός. Η Κατερίνα Θεοχάρη υποδύθηκε τον ρόλο της νύφης της Θεοπούλας, της γνωστής «κοντής» της σειράς.

Κι εδώ θα δεις και θα θυμηθείς την Κατερίνα Θεοχάρη στη σειρά φαινόμενο του Γιώργου Καπουτζίδη.

 

Η ίδια βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με την επιτυχία της σειράς, ωστόσο στη συνέχεια, δεν εξαργύρωσε αυτή την επιτυχία της σε επόμενες δουλειές. Η ηθοποιός εξήγησε πόσο αμήχανα ένιωσε με την ξαφνική δημοσιότητα αλλά και το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να απομακρυνθεί για καιρό στην κάμερα του Πρωινού.

 

«Η επιτυχία του Παρά Πέντε ήρθε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όταν με πήρε το Mega και μου ανακοίνωσε ότι θα παίξω στο σίριαλ δεν ήξερα ότι εγώ θα κάνω την “κοντή”. Άρχισαν να με παίρνουν από παντού τηλέφωνο, τα έχασα, δεν περίμενα να συμβεί όλο αυτό. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την επιτυχία και δεν είχα και ανθρώπους δίπλα μου να με καθοδηγήσουν σωστά. Αυτό το ρόλο τον ήθελαν πολλές. Με είχε πιάσει και μια συνάδελφος και μου είπε ότι “είχα πάρει κι εγώ τον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί ήθελα το ρόλο”. Η “κοντή” θα με ακολουθεί για πάντα. Κάποια στιγμή είχε έρθει ένας και με μετρούσε και μου λέει “α, εντάξει, δεν είσαι τόσο κοντή”. Είμαι 1,66» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Θεοχάρη.

«Μετά το “Παρά πέντε” ήμουν τρία χρόνια εκτός δουλειάς εξαιτίας μιας επέμβασης που έκανα στις φωνητικές μου χορδές και όλο αυτό απαιτούσε αφωνία. Απαγορευόταν να μιλήσω, όταν έμπαινα σε ταξί, είχα ένα μπλοκάκι και του έγραφα που θέλω να με πάει. Με πήγε πίσω η επέμβαση γιατί όταν έχεις κάνει μια επιτυχία πρέπει να την εκμεταλλευτείς, αλλιώς σε ξεχνάνε», ανέφερε η ηθοποιός. «Όταν περνάς μέσα από τέτοιες καταστάσεις, βλέπεις και ποιοι είναι πραγματικά οι φίλοι σου. Έγινε και ένα τέτοιο ξεσκαρτάρισμα» σημείωσε η ίδια.

H Κατερίνα Θεοχάρη πλέον έχει επιστρέψει στην υποκριτική και αυτό το διάστημα εμφανίζεται στην παράσταση «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» του Αρκά στο Θέατρο Χυτήριο. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Αγοράς και οι παραστάσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency