CELEBRITIES

Η Αγγελική Λάμπρη αποκάλυψε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις των πρωταγωνιστών του Παρά Πέντε

ndp

Έχουν περάσει- κρατήσου- 13 χρόνια από τότε που ο Γιώργος Καπουτζίδης μας σύστησε την φαινομενικά ατάιριαστη παρέα που είδαμε ποτέ σε σίριαλ. Το «Παρά Πέντε» άφησε εποχή, όλοι το θυμούνται και πολλοί θα ήθελαν να το ξαναδούν στη μικρή οθόνη, όχι μόνο την επανάληψη, αλλά και τη συνέχεια της ιστορίας. 

Στο πέρασμα των χρόνων διάφορα είχαν ακουστεί για τις σχέσεις των πρωταγωνιστών. Είχαν «κολλήσει» πολύ μεταξύ τους, οι εμφανίσεις τους ως παρέα ήταν πολλές, ώσπου κάποια στιγμή αραίωσαν αισθητά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δημοσιεύματα περί «ψύχρας» μεταξύ των πρωταγωνιστών, όσο κι αν κατά καιρούς οι ίδιοι το αρνούνταν ευγενικά.

Η Αγγελική Λάμπρη, η «Αγγέλα» που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά, είναι η τελευταία που ρωτήθηκε για τις σχέσεις ανάμεσα στη Σμαράγδα Καρύδη, το Γιώργο Καπουτζίδη, τον Αργύρη Αγγέλου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την ίδια φυσικά.

«Εγώ τους αγαπάω πάρα πολύ. Έχουμε περάσει υπέροχα» είπε στους δημοσιογράφους η ηθοποιός.«Έχουμε ακόμη σχέση. Είμαστε οικογένεια. Με όλους δεν γίνεται να είσαι ποτέ. Όχι, δεν είμαι με όλους. Δεν μπορεί να είναι η ζωή σου όπως ήταν τότε, που ήμασταν μέρα νύχτα μαζί». Η Αγγελική απάντησε επίσης στο αν θα ήθελε να επιστρέψει η σειρά με συνέχεια: «Πάρα πολύ θα το ήθελα να ξαναγινόταν σήμερα το Παρά Πέντε. Πρέπει να ψήσουμε τον Καπουτζίδη. Κάποια στιγμή το λέγαμε, αλλά όχι. Είναι ανένδοτος».

Γιατί βρε Γιώργο;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency