CELEBRITIES

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο φωτογραφίζονται με την Κατερίνα Στικούδη

Δεν είναι και λίγο στα 21 σου να παίζεις στο ΝΒΑ. Πόσο μάλλον όταν έχεις ξεκινήσει τη ζωή σου σ' ένα ημιυπόγειο στα Σεπόλια. Η ιστορία των αδερφών Αντετοκούνμπο και το πώς σκαρφάλωσαν στην κορυφή του αμερικανικού μπάσκετ είναι λίγο πολύ γνωστή.

Για τη σχέση τους με τις γυναίκες όμως δεν ξέρουμε πολλά. Η φωτογράφισή τους με την Κατερίνα Στικούδη ήταν και για τις δύο ή μάλλον και για τις τρεις μεριές, μια πρόκληση. Η Κατερίνα δέχτηκε μετά από τον ενθουσιασμό των φίλων της για τους διάσημους μπασκετμπολίστες, ενώ οι αφοί Αντετοκούνμπο ήταν αρκετά ντροπαλοί και πόζαραν δίπλα της κοκαλωμένοι.

Μόλις ο πάγος έσπασε, βρήκαν το κοινό τους σημείο, τον χορό, και ξεκίνησαν να λικνίζονται όλοι μαζί στο ρυθμό της ραπ μουσικής που έπαιζε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, ενώ ο Γιάννης και ο Θανάσης κορόιδευαν ο ένας τον άλλον για τις πόζες τους με την Κατερίνα.

 

Όταν η κουβέντα πάει στις γυναίκες, ο Γιάννης απαντάει με χιούμορ “Δεν είμαι και ο Justin Bieber”, ενώ ο Θανάσης συμπληρώνει ότι δεν είναι και celebrities, απλά παίζουν μπάσκετ. “Όταν κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και τελειώσουμε με το μπάσκετ, θέλουμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα, να κάνουμε οικογένεια”, είπε ο Θανάσης.

Η Κατερίνα Στικούδη από την άλλη είπε ότι θεωρεί αστείο να πρέπει να βγάλει δελτίο Τύπου για το αν έχει χωρίσει, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον αν ισχύει η κόντρα της με την Ελένη Φουρέιρα, η Κατερίνα απάντησε “Ε δεν μιλάμε και κάθε μέρα στα τηλέφωνα”.