CELEBRITIES

Κατερίνα Στικούδη- Βαγγέλης Σερίφης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση 3 μήνες μετά τον γάμο τους

NDP Photo Agency

Ήταν στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη όταν η Κατερίνα Στικούδη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, τον τόπο καταγωγής του συντρόφου της Βαγγέλη Σερίφη, φορώντας λευκό νυφικό και το απαραίτητο ευτυχισμένο χαμόγελο. Το ζευγάρι κράτησε τον γάμο του όσο μπορούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έκανε και κάνει άλλωστε γενικά με την προσωπική του ζωή όλα αυτά τα χρόνια.

Γι’ αυτό όπως έχεις διαπιστώσει, οι κοινές τους εμφανίσεις πριν και μετά τον γάμο τους είναι σπάνιες. Η τελευταία από αυτές πραγματοποιήθηκε στην επίσημη προβολή της ταινίας Bachelor 3 σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Όχι οι δυο τους δεν νοστάλγησαν την εργένικη ζωή, αλλά βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν τον σκηνοθέτη της ταινίας και κουμπάρο στον γάμο τους, Γιάννη Παπαδάκο.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

 

Στην ταινία παίζουν οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαϊας Ματιάμπα, Τόνι Σφήνος, Τάσος Παλαντζίδης, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Σταρόβας, Ανάστασης Κολοβός, Μαρία Κωνσταντάκη, Courtney Parker, Ζερόμ Καλουτά, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Γιώργος Παράσχος, και Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Ρένος (Θανάσης Βισκαδουράκης) θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) και ο Κωστής (Ηλίας Μελέτης) θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency