CELEBRITIES

Η Κατερίνα Στικούδη τοποθετείται για τον ανδρισμό και την ομορφιά

Η Κατερίνα Στικούδη είναι όμορφη, κορμάρα, επιτυχημένη, λαμπερή και αγαπιέται φανατικά από το κοινό της. Αυτοί είναι αρκετοί λόγοι ώστε να γίνει το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, αλλά και το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί σε δέκα από τις σελίδες του περιοδικού.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Φανή Πλατσατούρα, η Κατερίνα ήταν έτοιμη να απαντήσει σε ό,τι κι αν τη ρώτησε. Ανάμεσα στα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι; Ο ανδρισμός, η ισότητα στη σχέση, η ομορφιά και η οικογένεια.

Ειπώθηκαν πολλά, αλλά τα highlights τα ξεχωρίσαμε ακολούθως, μόνο για σένα.

Υπάρχει ωραιότερο κομπλιμέντο να σου κάνει κάποιος από το “πόσο όμορφη είσαι”; Το ακούω με χαρά και λέω ‘ευχαριστώ’. Και όχι, δεν θα εκτιμήσω περισσότερο το ‘είσαι έξυπνη’. Η ομορφιά είναι δώρο Θεού. Παρατηρώ ότι πολλοί προσπαθούν να μειώσουν τις όμορφες γυναίκες χαρακτηρίζοντάς τες ‘χαζές’. Ξέρω πανέμορφες γυναίκες που είναι σπουδαγμένες και πετυχημένες. Η εξυπνάδα φαίνεται από τις πράξεις και τη διάρκειά μας. Δεν έχει να κάνει από το αν έχεις δυο πράσινα ή δυο καστανά μάτια.

Δεν θα πήγαινα στο Survivor ακόμα κι αν μου έδιναν χιλιάδες ευρώ. Αδυνατίζω πάρα πολύ εύκολα. Μια μέρα να μη φάω σωστά, μπορεί να χάσω ακόμα και δύο κιλά.

“Έχω φανατικούς lovers και εξίσου φανατικούς haters. Να ενημερώσω τους δεύτερους ότι δεν θα τους κάνω τη χάρη. Βέβαια, θεωρώ ότι παίζει σημαντικό ρόλο και η μουσική που κάνεις. Η δική μου είναι urban, ουσιαστικά κάτι ξενόφερτο όχι κοντά στα παραδοσιακά μας ακούσματα. Και ό,τι είναι πιο ξένο, το κατακρίνεις και ευκολότερα”.

#mood …. Μπες στο YouTube channel του @downtownmaggr και δες για πρώτη φορά… τις απαντησεις μου σε σχόλια από video clip #RETRO…….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

 

“Είμαι φοβερή νοικοκυρά σε οτιδήποτε άλλο αφορά στο σπίτι, εκτός από την κουζίνα. Κάποιος μαγειρεύει, να ‘ναι καλά. Και τα φτιάχνει όλα φανταστικά τώρα τελευταία. Θεωρώ πάντως ότι δεν υπάρχουν δουλειές που πρέπει να τις κάνουν αποκλειστικά οι άντρες και άλλες που είναι αποκλειστικά για τις γυναίκες. Ζευγάρι είμαστε, ρε παιδιά. Το θέμα είναι να ευχαριστεί ο ένας τον άλλον. Δεν προλαβαίνω σήμερα εγώ να πλύνω τα πιάτα; Πλυν’ τα εσύ αγάπη μου.”

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο άντρας που όταν χρειαστεί θα σφουγγαρίσει ή θα πλύνει πιάτα, δεν είναι άντρας; Αλλού φαίνεται ο ανδρισμός αγάπη μου. Όχι στη σφουγγαρίστρα και στο τηγάνι. Ο ανδρισμός φαίνεται στο κρεβάτι. Αλλά όχι μόνο εκεί.

“Σε πέντε χρόνια από τώρα, θα ήθελα να έχω δημιουργήσει τη δική μου οικογένεια. Δεν θα βγω πάντως να το ανακοινώσω με ντελάλη. Δε θα επιδιώξω να ποστάρω στο instagram παιδικά πατουσάκια και πάνες, ούτε να βγαίνω παντού να διαφημίζω την ευτυχία μου.

Μια όμορφη και δυναμική γυναίκα ίσως να μην έχει ούτε μία πρόταση γάμου. Νομίζω στο τέλος η ίδια η όμορφη, δυναμική γυναίκα θα κάνει την πρόταση.

Τάδε έφη Κατερίνα Στικούδη, στο περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί.