CELEBRITIES

Ο Σταύρος Νιάρχος αρραβωνιάστηκε την πρώην σύζυγο του Roman Abramovich, Dasha Zhukova

AP Photo/Evan Agostini

Ο Σταύρος Νιάρχος υπήρξε για πολλά χρόνια ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες παγκοσμίως. Όχι πια. Ο 34χρονος γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας αραββωνιάστηκε και πρόκειται να παντρευτεί την Dasha Zhukova, την πρώην σύζυγο δηλαδή του Ρώσου μεγιστάνα Roman Abramovich.

Διάβασε κι αυτό: Τα 9 ζευγάρια του Hollywood που είχες ξεχάσει πως ήταν μαζί

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Page Six, ανακοίνωσε στους φίλους τους τον αραββώνα του στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της Dasha Zhukova σε εστιατόριο του Harlem. Ανάμεσα στους φίλους και καλεσμένους τους ήταν ο David Beckham, η Liv Tyler και σχεδιαστές μόδας όπως ο Jack McCollough και Lazaro Hernandez. «Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί αργότερα μέσα στη χρονιά. Προσπαθούν να προγραμματίσουν τις λεπτομέρειες του γάμου» είπε στην Page Six πρόσωπο που βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων.

Και μπορεί εσύ να θυμόσουν έντονα ότι ο Σταύρος Νιάρχος είχε πολύχρονη σχέση (και αρραβώνα) με την Jessica Hart (ή την πιο σύντομη σχέση του με την Paris Hilton), ωστόσο από το τέλος του 2017 κυκλοφορεί με την Dasha και μόνο (Το Vanity Fair Espana αναφέρθηκε πρώτη φορά στη σχέση τους λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της Dasha με τον Roman Abramovich τον Αύγουστο του 2017 μετά από 10 χρόνια γάμου). «Ήταν φίλοι για πολύ καιρό, και τότε ξεκίνησαν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί», έλεγε τότε κοινός τους φίλος για την αρχή της σχέσης τους. Ήδη από το 2016 οι δυο τους είχαν θεαθεί να βρίσκονται σε διάφορες εκδηλώσεις, κρατώντας πάντα αποστάσεις μεταξύ τους. Πρώτη τέτοια εκδήλωση ήταν το US Open, ο γάμος κοινών τους φίλων στο Hotel du Cap – Eden – Roc στην Αντίμπ και αργότερα σε ένα δείπνο στο St Moritz στο πλαίσιο εγκαινίων έκθεσης τέχνης. Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία ως ζευγάρι δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2018, αρκετούς μήνες μετά το συναινετικό διαζύγιο.

Andy Kropa/Invision/AP

H Jessica Hart- Andy Kropa/Invision/AP

AP Photo/Branimir Kvartuc

Από την εποχή της σχέσης του με την Paris- AP Photo/Branimir Kvartuc

«H Dasha έχει δει τον Roman ένα εκατομμύριο φορές από το διαζύγιο. Παραμένουν στενοί φίλοι και συνεργάτες στα κοινά τους project» αποκάλυψε τώρα φίλος της μνηστής του Σταύρου Νιάρχου στην Page Six, τονίζοντας ότι οι «πρώην» δεν αποτελούν κανενός είδους πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού. Να σου θυμίσουμε ότι η Dasha έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Roman Abramovich, ενώ το φιλικό διαζύγιο τους προέβλεπε να μεταφερθούν στη Dasha περιουσιακά στοιχεία άνω των 92 εκατομμυρίων δολαρίων συμπεριλαμβανομένου ενός 4όροφου αρχοντικού στο Μανχάταν.

AP Photo/Matt Dunham, file

H Dasha και ο Roman – AP Photo/Matt Dunham, file

Η Dasha Zhukova είναι Ρωσοαμερικανίδα επιχειρηματίας, συλλέκτρια και φιλάνθρωπος. Έχει ιδρύσει μεταξύ άλλων το Garage Museum of Contemporary Art και το περιοδικό Garage. Ζει στις ΗΠΑ από την ηλικία των 10 ετών και επέστρεψε στη Ρωσία όπου γεννήθηκε λόγω του γάμου της με τον Roman Abramovich. Αργότερα οι δυο τους μετακόμισαν στο Λονδίνο.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Evan Agostini