CELEBRITIES

Σταμάτης Φασουλής: Μεταμορφώθηκε σε Αριστοτέλη Ωνάση και η ομοιότητα είναι απίστευτη

NDP Photo Agency

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, του Έλληνα μεγιστάνα που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το 2ο μισό του 20ου αιώνα, θα μεταφερθεί στο θεατρικό σανίδι από τον Οκτώβριο. Εξίσου γνωστό είναι και πως ο σκηνοθέτης της παράστασης «Τα θέλω Όλα», Σταμάτης Φασουλής, είναι εκείνος που θα αναλάβει τον ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση για το μεγαλύτερο μέρος της παράστασης. Αυτό που μας ήταν άγνωστο ως τώρα, ήταν το πόσο θα μπορούσε να μοιάζει ο Σταμάτης Φασουλής με τον Αριστοτέλη Ωνάση. Η απάντηση είναι πολύ.

Ο παραγωγός της παράστασης, Πάνος Κατσαρίδης, δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του Σταμάτη Φασουλή μεταμορφωμένου σε Αριστοτέλη Ωνάση από την ομάδα των make up artist που θα επιμεληθούν τις εμφανίσεις των ηθοποιών στη νέα παράσταση του θεάτρου Παλλάς. Ετοιμάσου να μείνεις με ανοιχτό το στόμα και σε περίπτωση που αναρωτηθείς ποιος είναι ποιος σε ενημερώνω ότι ο Σταμάτης Φασουλής είναι δεξιά, όπως κοιτάς τη φωτογραφία.

 

Όσο για το τι να περιμένεις (εκτός από τον Σταμάτη Φασουλή – φωτοτυπία του Αριστοτέλη Ωνάση) από την παράσταση, η πρώτη ανακοίνωση γι’ αυτή λέει: «Τον Οκτώβριο του 2019, ο Σταμάτης Φασουλής θα υπογράψει και θα σκηνοθετήσει την παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα», που θα αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας. Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, δεν θα αποτελέσει μια απλή εξιστόρηση των γεγονότων, αλλά μια θεατρική απόδοση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου, δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση».

Εκτός από τον Σταμάτη Φασουλή θα δεις επίσης σε πρωταγωνιστικούς ρόλους τους:Ευγενία Δημητροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Μέμο Μπεγνή και Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency