CELEBRITIES

Το κορμί της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα σε τρελάνει

Γιατί είναι και κάποια πράγματα που δεν μπορείς να μην τα παραδεχθείς. Όταν το βλέπεις μπροστά στα μάτια σου δεν μπορείς να υποκριθείς ''φτύνοντας'' την ατάκα ''αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις''. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στα ερωτικά κανενός (δεν είναι αυτό που νομίζεις) αλλά στο σώμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Θέλω να μιλήσουμε και να τα πούμε αναλυτικά αν διαθέτεις την απαιτούμενη ψυχραιμία.

Μία φωτογραφία στο Instagram ήταν αρκετή. Λευκό παντελόνι, μπεζ τοπ, ζακέτα και ίσια (επαναλαμβάνω ίσια) παπούτσια. Η περιγραφή ολοκληρώθηκε μπορείς να δεις την εικόνα.

Τώρα μπορούμε να αναλύσουμε. Τί να αναλύσουμε; Τί; Το κορμί της Σταματίνας είναι από τα κορμιά που κάνεις print screen και πας σε διαιτολόγους και γυμναστήρια με προτεταμένη την οθόνη του κινητού ζητώντας κάτι ανάλογο χωρίς κόπο και βάθος χρόνου.

Δεν είχα σκοπό να σας λυπήσω αλλά η δομή είναι που τα κάνει όλα να δείχνουν (τόσο) σωστά. Όση γυμναστική και να κάνω μετατόπιση λεκάνης προς τα πάνω δε θα καταφέρω ούτε σε 30 χρόνια από τώρα.

Και για την ιστορία η διατροφή της Σταματίνας είναι η εξής μήπως σώσω οτιδήποτε αν σώζεται:

ΠΡΩΙΝΟ

Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και 1 καφές μέτριος με γάλα

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Πρωτεΐνη (κοτόπουλο, μπιφτέκι και ψάρι – τισπούρα ή σολομός) με πράσινη σαλάτα (μαρούλι, ρόκα)

ΣΝΑΚ

1 φρούτο ή 1 μπάρα δημητριακών

ΒΡΑΔΙΝΟ

Πρωτεΐνη και σαλάτα ή λαδερό όπως μπάμιες με κοτόπουλο ή φασολάκια