CELEBRITIES

Η Τσιμτσιλή και η Ζαχαρέα σε παραλία της Πάρου με τα κίτρινα μαγιό τους είναι ο ορισμός του matchy-matchy

Μπορεί η μία να υπηρετεί με συνέπεια την ψυχαγωγία και η άλλη να θεωρείται master της ενημέρωσης, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μάρα Ζαχαρέα να διατηρούν εδώ και χρόνια μια στενή φιλία. Η παρουσιάστρια του Alpha και η anchorwoman του Star, εκτός από τις εξόδους που πραγματοποιούν κατά καιρούς μαζί με τους συζύγους τους στην Αθήνα, συναντιούνται εδώ και χρόνια κάθε καλοκαίρι στην Πάρο όπου περνούν μαζί με τις οικογένειές τους το καλοκαίρι.

Tο ραντεβού δόθηκε και φέτος στην αμμουδιά της Πάρου και επισημοποιήθηκε μέσα από τον λογαριασμό της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Instagram. «Ενημέρωση και ψυχαγωγία συνυπάρχουν αρμονικά με καλοκαιρινό φόντο. Καλημέρα φίλοι μου» έγραψε στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή και αυτή η αρμονία για την οποία μίλησε είναι περισσότερο από προφανής στις ενδυματολογικές επιλογές των δύο γυναικών.

 

Κίτρινο μαγιό και οι δύο, η μία σε μορφή ολόσωμου και η άλλη σε μπικίνι, nude νύχια, γυαλιά ηλίου, απλά κοσμήματα και ασορτί μαύρισμα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη Μάρα Ζαχαρέα μάλλον έκαναν την πιο matchy-matchy εμφάνιση του καλοκαιριού και παράλληλα έγραψαν τη δική τους ωδή στη γυναικεία φιλία.

Και μιλώντας για μαγιό, ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα: Το μαγιό που σου ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου

Αν πας διακοπές με την κολλητή σου φέτος, οφείλεις να κρατήσεις σημειώσεις από την παραπάνω εμφάνιση και να την επαναλάβεις μαζί της στην ωραιότερη παραλία που θα βρείτε. Μην ξεχάσετε το πιο απαραίτητο αξεσουάρ, όμως. Το πιο πλατύ και αληθινό σας χαμόγελο.

Kεντρική φωτογραφία: NDP PhotoAgency