CELEBRITIES

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έριξε κάποια “καρφιά” για αντίπαλη εκπομπή. Μια ωραία μέρα στην τηλεόραση

Instagram/stam_tsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δε διακρίνεται ούτε για έντονες τοποθετήσεις της στον αέρα του "Happy Day", ούτε για την δημιουργία της οποιασδήποτε κόντρας. Ωστόσο, σήμερα η παρουσίαστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha αναφέρθηκε σε αντίπαλες εκπομπές σχολιασμού της ελληνικής τηλεόρασης πετώντας κάποιες ευδιάκριτες σπόντες. Η αφορμή δόθηκε μέσα από τα σχόλια του Βασίλη Γρηγορόπουλου μετά την προβολή του αποσπάσματος της συνέντευξης της Λάουρας Νάργες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο οποίο αναφερόταν στον εκβιασμό που είχε δεχθεί από περιοδικά κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Διάβασε κι αυτό: Η Λάουρα Νάργες μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο

«Θυμάμαι που μου έχουν πει: δεν θα μιλήσεις για τον Μιχάλη; Δεν θα βγεις εξώφυλλο στο περιοδικό μας. Έχουν συμβεί και κάτι τέτοια. Αλλά εντάξει δεν έχω πρόβλημα. Δεν διψάω τόσο για τη δημοσιότητα να βγω να τα ξεπουλήσω όλα. Αυτό είναι λίγο σαν εκβιασμός. Μου τα έχουν κάνει αυτά, αλλά δεν πειράζει. Για αυτό αυτές οι αντιδράσεις μου έδιναν περισσότερο την ανάγκη να προστατεύσω όλη αυτή την ιστορία» είπε η Λάουρα Νάργες και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος σχολίασε: «Αυτά να τα ακούν αυτοί που κρίνουν τηλεοπτικές εκπομπές για το αν σχολιάσουν ή κάνουν πλάκα με τα κιλά, ενώ ίσως κάποια φορά, κάποιοι συνάδελφοί τους ή οι ίδιοι έχουν κρίνει και δεν έχουν δώσει την ευκαιρία σε κάποιον να δώσει συνέντευξη λόγω κιλών».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε διευκρινίσεις από τον συνάδελφό της στην εκπομπή κι εκείνος της απάντησε: «Πολλοί συνάδελφοί μας κατά διαστήματα, μέσα στα χρόνια, κράζουν τηλεοπτικές εκπομπές άλλες που μπορεί να έκαναν πλάκα άλλος για τα κιλά και τους λένε ρατσιστές κλπ και ίσως συνάδελφοί τους των περιοδικών έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα σε άλλους ανθρώπους, αλλά δεν τα συζητάνε αυτά τα θέματα γιατί προφανώς τους αφορούν πιο άμεσα». Το λόγο πήρε μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τότε ήρθε η ώρα της σπόντας.

«Εδώ έτυχε εμένα, μου είπαν, σε εκπομπή σχολίαζαν για το αν γίνεται photoshop ή δε γίνεται και κοίτα πώς είναι με ρετούς και πώς είναι χωρίς ρετούς, όταν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αυτής της εκπομπής αν τους δεις στο Instagram τους από το ρετούς δεν τους καταλαβαίνεις, αυτό το πράγμα είναι μια μεγάλη κουβέντα. Η κάθε μία στο Instagram της μπορεί να κάνει με ένα φιλτράκι κι ένα απλό application, ρετούς και καλά κάνει» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και κάπου εκεί έκλεισε η κουβέντα.

Διάβασε επίσης: Η Σπυροπούλου και η Τσιμτσιλή με και χωρίς ρετούς για να επιλέξεις πώς τις προτιμάς

Εγώ θα σου θυμίσω ότι η τελευταία εκπομπή που ασχολήθηκε με το ζήτημα ρετούς και συγκεκριμένα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τις φωτογραφίες της στα περιοδικά lifestyle ήταν το «Πρωινό». Η ίδια εκπομπή ήταν και που είχε αναφερθεί παλιότερα εναντίον του “Happy Day” για το θέμα του σχολιασμού των κιλών και της εικόνας της Σίσσυς Χρηστίδου. Συγκεκριμένα τότε ο Άρης Καβατζίκης είχε αναφέρει: «Είναι θλιβερό. Στην τηλεόραση δε βγαίνουν κορίτσια που δεν έχουν τη σιλουέτα της Ζιζέλ; Άκρως ρατσιστικά σχόλια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξέρει την εκτίμηση που έχω προς το πρόσωπό της, αλλά η απάντηση της ”Σισσάκι είσαι μια χαρά” δε μου άρεσε. Περίμενα να υπερθεματίσει. Λυπάμαι που το λέω. ”Όποιος κόβει το τσιγάρο μοιάζει στη Ζαρίφη;”, τι είναι αυτό που ακούστηκε στην ελληνική τηλεόραση; Με δουλεύετε τώρα;», ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πετάξει και τότε το καρφί της λέγοντας: «Σε ό,τι αφορά άλλες εκπομπές, απέναντι κιόλας, που υπερθεμάτισαν με περισπούδαστο και δασκαλίστικο ύφος, θα τους πρότεινα με πολλή αγάπη και επαγγελματικό σεβασμό, να ανατρέξουν στο αρχείο τους να δουν οι ίδιοι πώς έχουν σχολιάσει -συγκεκριμένα και το ίδιο άτομο- και να αφήσουν την ανθρωποφαγία. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».  Το αν αναφερόταν και τώρα στο Πρωινό ή όχι η παρουσιάστρια του Alpha, πάντως, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς με σιγουριά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/stam_tsimtsili