CELEBRITIES

Ο πατέρας του Kevin Spacey “ήταν ένας ακροδεξιός, διεστραμμένος σαδιστής”

Αφορμή για την άκρως αποκαλυπτική και σοκαριστική συνέντευξη του αδερφού του Kevin Spacey, Randall Fowler, ήταν οι κατηγορίες του Anthony Rapp για σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό, όταν εκείνος ήταν 14 ετών.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 62χρονος αδελφός του Spacey στην Dailymail, ο πατέρας τους ήταν ναζιστής, βίαζε τον Randall και χτυπούσε την αδερφή τους, Julie: “Υπήρχε τόσο σκοτάδι στο σπίτι μας. Ήταν άθλια! Ο Kevin προσπάθησε να αποφύγει ό,τι γινόταν. Κλείστηκε σε μια συναισθηματική φούσκα. Έγινε πολύ πονηρός και έξυπνος. Ήταν τόσο αποφασισμένος να προσπαθήσει να αποφύγει τα χτυπήματα που απλά δεν υπήρχε τίποτα μέσα του. Δεν είχε συναισθήματα”.

Στη συνέχεια περιγράφει την πρώτη φορά που ο πατέρας τους τον βίασε, στα δώδεκά του: “Με έκλεισε στην κρεβατοκάμαρα και μου είπε ότι θα με διδάξει για τα πουλάκια και τις μέλισσες. Ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και άρχισε να παίζει μαζί μου. Τρομαγμένος, φώναξα την μητέρα μου. Ήρθε και χτύπησε την πόρτα, αλλά ο πατέρας μου την είχε κλειδώσει. Μου είπε να κάνω ησυχία. Ξαφνικά, η πόρτα σταμάτησε να χτυπά. Η μητέρα μου είχε φύγει. Ποτέ δεν είχα αισθανθεί τέτοια εγκατάλειψη. Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει πάνω μου σεξουαλική πράξη. Αυτή ήταν η αρχή της εφηβείας μου. Από τότε και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, το σεξ γινόταν πιο σκληρό και οι επιθέσεις πιο μεγάλες σε διάρκεια και πιο συχνές”.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο πατέρας τους είχε ενταχθεί από όταν ήταν παιδιά στο αμερικανικό ναζιστικό κόμμα και τους έκανε κηρύγματα για την υπεροχή των Λευκών και την επικείμενη κυριαρχία των Εβραίων που θα καταστρέψει τον πλανήτη. Η αδερφή τους, το έσκασε από το σπίτι στα 18, ενώ η μητέρα τους, όπως φάνηκε και από την παραπάνω αφήγηση, γνώριζε τα πάντα, αλλά δε μιλούσε.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Michael Zorn/Invision/AP