CELEBRITIES

Ο γιος του Richard Dreyfuss καταγγέλλει πως ο Spacey τον χούφτωσε όταν ήταν 18 ετών

Mετά την εξομολόγηση του Anthony Rapp, ότι πριν χρόνια είχε πέσει θύμα απρεπούς συμπεριφοράς από τον Κevin Spacey, την απολογία του δεύτερου, την ακύρωση της σειράς House of Cards, το όνομα του ηθοποιού συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, με μια ακόμα καταγγελία εναντίον του.

Ο Harry Dreyfuss, γιος του ηθοποιού Richard Dreyfuss, αφηγήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ταυτόχρονα εξοργιστική ιστορία για τον Kevin Spacey. Όταν, λοιπόν, ο Harry ήταν 18 ετών, ο πατέρας του εμφανιζόταν στην παράσταση Complicit, την οποία σκηνοθετούσε ο Spacey. Οι τρεις τους ήταν στο διαμέρισμα του Spacey στο Λονδίνο, με τον Harry και τον Kevin να κάθονται στον ίδιο καναπέ.

 

Ο Richard έκανε πρόβα στις ατάκες του με πάρα πολύ πάθος και δεν πρόσεξε ότι ο Spacey έβαλε το χέρι του στο πόδι του γιου του, Harry. Ο Harry εκείνη τη στιγμή βοηθούσε τον πατέρα του κρατώντας τις ατάκες της γυναίκας του στην παράσταση: “Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε. Ο πατέρας μου κι εγώ υποτίθεται πως ήμασταν εραστές στο έργο, ενώ ο Kevin Spacey προσπαθούσε να με αποπλανήσει και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού, στην πραγματικότητα ήμουν απλά ένας άτυχος, straight παρθένος που ήθελε απλά να γίνει διάσημος ηθοποιός”.

Στη συνέχεια, όπως λέει ο Harry, σηκώθηκε και έκατσε στην άλλη άκρη του καναπέ, όπου και τον ακολούθησε ο Spacey. Ο 18χρονος έβαλε τα χέρια του πάνω στα πόδια του, ενώ ο Spacey τότε “γλίστρησε” το δικό του χέρι ανάμεσα στο χέρι και το πόδι του Harry: “Μέσα σε 20 περίπου δευτερόλεπτα, εκατοστό με το εκατοστό ο Kevin γλίστρησε το χέρι του από το πόδι ως τον καβάλο μου. Τον κοίταξα στα μάτια με το πιο αηδιασμένο ύφος που μπορούσα”, λέει ο Harry. Τελικά ο Spacey έβγαλε το χέρι του, αλλά ο Harry δεν μπορεί να θυμηθεί για πόση ώρα ο ηθοποιός του House of Cards ακουμπούσε τα γεννητικά του όργανα.

Ο πατέρας του έγραψε σε ένα tweet πόσο περήφανος είναι για τον γιο του. Ο ίδιος ενημερώθηκε για το συμβάν τέσσερα με πέντε χρόνια αφού συνέβη, επειδή ο Harry δεν ήθελε να αναστατώσει τον πατέρα του, καθώς ο Spacey ήταν το αφεντικό του τότε. Παράλληλα ανησυχούσε μήπως διακινδυνεύσει και την δική του καριέρα.

Την Παρασκευή κυκλοφόρησαν ακόμα τρεις καταγγελίες εναντίον του Spacey, η μία είχε πάλι να κάνει με κάποιο έφηβο, η δεύτερη αφορούσε σε έναν άντρα, τον οποίο έπιασε στα γεννητικά όργανα και τον κυνηγούσε σε ένα club και η τρίτη υποστήριζε πως προσέλαβε έναν βοηθό για να ζητάει σεξ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Μένει να δούμε τι άλλο θα κυκλοφορήσει.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File