CELEBRITIES

Η Σοφία Καρβέλα και οι γιοι της στη θάλασσα. Οι πιο χαριτωμένες φωτογραφίες που θα δεις σήμερα

NDP Photo Agency

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Σοφία Καρβέλα, ο Νίκος και ο Νέστορας Πανουργιάς βρίσκονται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μεταξύ άλλων προορισμών, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα βρέθηκε με τα δύο της παιδιά στη Μύκονο, όπου τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός. Η Σοφία με φλοράλ μαγιό και τα δύο ξανθά αγόρια της βούτηξαν στα γαλανά νερά των Κυκλάδων και δε σταμάτησαν να παίζουν λεπτό.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Σοφία Καρβέλα ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου εργάζεται σαν στυλίστρια με ρυθμούς εργασιομανούς, όπως συχνά πυκνά παραδέχεται η ίδια. Παρόλα αυτά, δεν αλλάζει με τίποτα τις στιγμές που έχει την ευκαιρία να χτίσει υπέροχες αναμνήσεις με τα παιδιά της κι ακόμα περισσότερο την ευκαιρία να κάνει μαζί τους διακοπές στην Ελλάδα.

Διάβασε κι αυτό: Η εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα για τον αλκοολισμό και τις αμβλώσεις που έκανε όταν ήταν 20 ετών

Η ίδια άλλωστε σε κάθε συνέντευξη που δίνει στο εξωτερικό σε σχέση με την δουλειά της δεν ξεχνά ποτέ να αναφέρει ότι οι γιοι της είναι η πρώτη της προτεραιότητα και το μόνο απαραίτητο συστατικό στη ζωή της. Πρόσφατα με αφορμή την απαγόρευση των αμβλώσεων σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ είχε αναφερθεί στις δύο αμβλώσεις που είχε κάνει στα 20 και κάτι της, σημειώνοντας: «Κατέληξα να έχω δύο υπέροχα αγόρια την περίοδο που ήμουν έτοιμη να δώσω απεριόριστη αγάπη και κατά κάποιο τρόπο ήμουν ανοιχτή να τη δεχτώ κιόλας». Και σε κάθε φωτογραφία τους, αυτή η απεριόριστη και αμοιβαία αγάπη είναι εμφανής.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Μετά το ταξίδι τους στη Μύκονο οι διακοπές της Σοφίας Καρβέλα και της οικογένειάς της συνεχίστηκαν στη Σκιάθο, όπου εκείνη φορώντας το μπλε μπικίνι της μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, σχολιάζοντας με αυτοσαρκαστική διάθεση  ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά σε λίγες εβδομάδες. Αποστολή εξετελέσθη όπως κατάλαβες, οι μπαταρίες της γέμισαν.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency