CELEBRITIES

Η Σοφία Αλιμπέρτη άφησε το νησί και έκανε μια σπάνια βραδινή έξοδο στην Αθήνα

NDP Photo Agency

Εδώ και αρκετά χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη, η πρωταγωνίστρια των βιντεοταινιών της δεκαετίας του 1980 και μετέπειτα επιτυχημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του σαββατοκύριακου στην ελληνική τηλεόραση, έχει αλλάξει ρότα στη ζωή της. Ζει μόνιμα στην Πάρο, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Έλα όμως που αν τα φώτα σε αγαπούν σε ανακαλύπτουν.

Η Σοφία Αλιμπέρτη άφησε για λίγο το νησί και βρέθηκε στην Αθήνα όπου περνά άλλωστε μέρος του χρόνου κοντά σε φίλους και στα παιδιά που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, ο φακός την εντόπισε σε μια βραδιά διασκέδασης στο Hotel Ερμου, όπου τραγουδά η Άννα Βίσση και την κατέγραψε με νέο look και σχεδόν χωρίς μακιγιάζ αλλά πάντα με καλή διάθεση.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η ίδια είχε μιλήσει για τη νέα της ζωή και την απόφασή της να απομακρυνθεί από τον χώρο της τηλεόρασης σε τηλεοπτική της συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια. «Απουσιάζω συνειδητά , δεν θέλω να εμφανίζομαι. Ήταν πολλοί οι παράγοντες που με έκανα να φύγω από την τηλεόραση. Δουλεύω από 12 χρονών, κουράστηκα λίγο, όχι με τη δουλειά, με τον κόσμο γύρω από τη δουλειά. Παρουσίαζαν μια εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με εμένα και αυτό δεν μου άρεσε. Δεν μου άρεσε το κυνηγητό δεν μου άρεσε να πάω στην παραλία να κάνω ένα μπάνιο και να με φωτογραφίζουν, δεν έχω το ψώνιο της δόξας. Ήθελα να κερδίσω τον εαυτό μου. Η απουσία μου από την τηλεόραση δεν μου κόστισε, έφυγα την περίοδο που η τηλεόραση άρχισε να παίρνει την κατηφόρα» είχε πει η Σοφία Αλιμπέρτη. Και όπως διαπίστωσες από τις φωτογραφίες της, η συνειδητή αυτή αποχή της πάει πολύ.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency