Σμαράγδα Καρύδη: ''Είμαι συχνά κομπλεξική με την εμφάνισή μου''

Το πιστεύεις ή όχι, και η Σμαράγδα Καρύδη, έχει μέρες που δεν περνάει καλά με τον εαυτό της.

H Σμαράγδα Καρύδη, όσες συνεντεύξεις και να δώσει, πάντα θα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει. Είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις των ανθρώπων της ελληνικής showbiz με τους οποίους μπορείς να μιλήσεις για τα πάντα. Αυτό φαίνεται και από την τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Down Town.

H Σμαράγδα, ποζάρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού και μιλάει για τα κόμπλεξ, τα άγχη της σε σχέση με τον χρόνο και τα γηρατειά, την κρίση, τα λεφτά στη δουλειά της και καθόλου για τον Θοδωρή Αθερίδη.

Δες μερικές από τις δηλώσεις της.

"Εφόσον είχαμε την αίσθηση ότι λεφτά υπήρχαν, φερόμασταν ανάλογα τη δεκαετία του '90. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα που καταλάβαμε ότι δεν έχουμε λεφτά[...] Ευτυχώς εμένα η κρίση με βρήκε με δουλειά, δεν σταμάτησα σεζόν να δουλεύω και τα λεφτά που βγάζω μπορεί να έχουν πέσει στο ένα τρίτο, και πάλι καλά είμαι, αλλά δεν έχω λύσει το οικονομικό μου θέμα[...]"

"Δεν μου αρέσει που μεγαλώνω, που θα γεράσω και θα πεθάνω, αλλά δεν το σκέφτομαι και όλη μέρα[...]Η ανημπόρια με φρικάρει κυρίως, χωρίς να σημαίνει ότι η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση του δέρματος μου αρέσουν φυσικά"

Δεν έχω εικόνα του τι νούμερα κάνει το παιχνίδι. Ξέρω ότι πάει καλά στα νεανικά και είμαστε ΟΚ.

"Έχω νιώσει πολλές φορές κομπλεξική. Δεν τα πάω καλά με την απόρριψη γενικώς. Με πληγώνει και χάνω την αυτοπεποίθησή μου. Και με την εμφάνισή μου είμαι συχνά κομπλεξική, αλλά δε θα πω τι δεν μου αρέσει πάνω μου γιατί θα αρχίσετε να τα βλέπετε. Και είναι αρκετά που δεν μου αρέσουν"

"Το μεγαλύτερο ταμπού στον Έλληνα είναι να του πεις να κάνει αυτοκριτική. Τρελαίνεται. Γιατί βρίζουμε τόσο πολύ τους πολιτικούς, αφού εμείς τους ψηφίζουμε;[...]Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ζούμε σε μια κατάσταση μετατόπισης ευθυνών και αυτό έχει γεννήσει οργή. Είναι όλοι οργισμένοι και θυμωμένοι, αλλά με τους άλλους".

Πηγή: Περιοδικό Down Town

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ