CELEBRITIES

Σμαράγδα Καρύδη: Η μεταμόρφωσή της σε μελαχρινή Σμυρνιά για τον νέο της ρόλο

Instagram/Smaragda_karidi_official

Θυμάσαι το βιβλίο «Οι μάγισσες της Σμύρνης» της Μάρας Μεϊμαρίδη που το 2002 αποτέλεσε εκδοτικό φαινόμενο στη χώρα μας και το 2005 μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη διά χειρός Κώστα Κουτσομύτη; Αυτή τη φορά η ιστορία της Κατίνας από τη Σμύρνη γίνεται θεατρικό έργο και θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Παλλάς από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Την απόδοση και τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής ενώ το ρόλο της Κατίνας θα αναλάβει η Σμαράγδα Καρύδη. Για τις ανάγκες της φωτογράφισης για το φιλόδοξο θεατρικό πόνημα, η ηθοποιός αφέθηκε στα χέρια του Αχιλλέα Χαρίτου και του Στέφανου Βασιλάκη και μεταμορφώθηκε σε μελαχρινή Σμυρνιά μάγισσα. Η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία από το παρασκήνιο της προετοιμασίας της αλλά και ένα video με την εντυπωσιακή τελική εικόνα -τα κοστούμια δημιούργησε η σπουδαία Ντένη Βαχλιώτη.

 

 

Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τη Μαρία Καβογιάννη στο ρόλο της Ευθαλίας, τον Μέμο Μπεγνή στον ρόλο του Κωνσταντίνου Καραμάνου και τον Ηλία Μελέτη στον ρόλο του Σύριου Καραμάνου. Στον καθοριστικό ρόλο της μάγισσας Αττάρτης, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Smaragda_karidi_official