CELEBRITIES

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σηκώνει τα πιο γλυκά οικογενειακά βάρη στη βόλτα με το γιο και τη σύζυγό του

ndp

Σπάνιες είναι οι φορές που βλέπουμε οικογενειακές εμφανίσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου, καθώς ο chef προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Αυτή τη φορά ο φακός τον συνάντησε με την σύζυγό του Μαριέττα Ντάνα και τον σχεδόν 3 ετών γιο τους, Αλέξανδρο, στο Φάληρο.

Ο Αλέξανδρος ήρθε στη ζωή τους στις 18 Νοεμβρίου του 2015 και εδώ και τρία χρόνια τους γεμίζει ευτυχισμένες στιγμές. Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, βρισκόταν συνεχώς στους ώμους του διάσημου μπαμπά του, που απολάμβανε τα γλυκά οικογενειακά βάρη του.

ndp

 

ndp

ndp

 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φέτος παρουσιάζει την εκπομπή Food & Friends στον ΣΚΑΪ, μαζί με τον Ηλία Φουντούλη.  Ο ίδιος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του σε κριτικές επιτροπές παιχνιδιών μαγειρικής όπως το MasterChef και το MasterChef Junior. Για το τελευταίο είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Με στεναχωρεί πάρα πολύ το MasterChef Junior. Γιατί είναι μια εκπομπή που εγώ έκανα. Την είχαμε κάνει με μεγάλη χαρά και ο Λευτέρης και ο Γιάννης και η Μαρία Μπεκατώρου ήμασταν τόσο χαρούμενοι που την είχαμε κάνει. Ακόμα και σήμερα μιλάμε για το MasterChef Junior. Ήταν μια εκπομπή στην οποία είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μια εκπομπή που και τα παιδιά είχαν περάσει καταπληκτικά, οπότε στεναχωριέμαι λίγο το πως έχει γίνει τώρα. Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος τα πάντα πλέον σε αυτή την τηλεόραση να είναι ριάλιτι. Έχουμε να κάνουμε με παιδιά. Έχουμε να κάνουμε με τα παιδιά μας. Δεν είναι ανάγκη να τα θυσιάζουμε όλα στο βωμό της τηλεθέασης».

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι πατέρας ενός ακόμα αγοριού, του Δημήτρη από προηγούμενο γάμο του.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency