CELEBRITIES

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Οι δηλώσεις για τις κρίσεις στο γάμο τους και το χρονικό του τέλους

Instagram/SissyChristidou

Κι εκεί που νομίζεις ότι όλα πάνε καλά, έρχεται Πάσχα, έρχεται Πρωτομαγιά, ανεβαίνει η διάθεση, οι μελισσούλες πάνε στα λουλουδάκια και η φύση οργιάζει, έρχεται ένα ακόμα διαζύγιο από τον κόσμο των celebrities να σε αιφνιδιάσει και να το πάρεις απόφαση τέλος πάντων πως η αγάπη δεν υπάρχει πια. Σου μιλώ για το χωρισμό του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης μέσω Instagram.

Η παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama ποτέ δεν έκρυψαν ότι είχαν μια έντονη σχέση με τις κρίσεις της και τις ζήλιες της και τον έρωτα στο κόκκινο. Ωστόσο, είχαν βρει τον τρόπο να τις ξεπερνούν, τουλάχιστον αυτό έλεγαν στο περιοδικό People στην πρώτη και τελευταία κοινή τους φωτογράφιση και συνέντευξη στα 13 χρόνια της σχέσης τους το περασμένο καλοκαίρι.

«Έχετε περάσει κρίση, σε σημείο να θέλει ο ένας από τους δύο να φύγει από το σπίτι για να ηρεμήσει;», τους είχε ρωτήσει ο δημοσιογράφος, με την Σίσσυ Χρηστίδου να απαντά: «Ο Θοδωρής φεύγει έτσι κι αλλιώς για αρκετά μεγάλα διαστήματα λόγω της δουλειάς του» και τον Θοδωρή Μαραντίνη να συμπληρώνει: «Νομίζω πως αυτό μας έχει όντως βοηθήσει πολύ. Η απόσταση που παίρνουμε, εκ των πραγμάτων, εκτονώνει τις όποιες εντάσεις πολύ λυτρωτικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρουμε τέτοιου είδους μέτρα».

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει ακόμη πώς καταφέρνουν να κρατούν ζωντανό το ερωτικό στοιχείο μετά από τόσα χρόνια. «Αυτό που σε μας συμβαίνει αναγκαστικά είναι πολυτέλεια τελικά, γιατί στα περισσότερα ζευγάρια δεν μπορεί να συμβεί. Επειδή είναι πολύ έντονο το γκομενικό στοιχείο στη σχέση μας, πολλές φορές λέμε πως ιδανικά θα έπρεπε να μένει ο καθένας στο σπίτι του! Η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα πολλές φορές θα ανέβω να ετοιμαστώ σε άλλο δωμάτιο, ο Θοδωρής θα ετοιμαστεί σε άλλο, θα βγει έξω, θα χτυπήσει τον κουδούνι και θα μου πει «έχω έρθει να σε πάρω». Ξέρεις, όλο αυτό κρατάει ζωντανό το ερωτικό στοιχείο».

«Θεωρώ πως η σχέση μας –βλέποντας και άλλα ζευγάρια– είναι πολύ ιδιαίτερη και νομίζω ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει συμβατική. Έχει πολύ ένταση και προς τη μία άκρη και όταν είναι καλά η σχέση έχει πάλι πολύ ένταση και δύσκολα τη φτάνει οποιαδήποτε άλλη σχέση και όταν είναι στα κακά της, όμως, έχει τρομερή ένταση. Είναι φωτιά με φωτιά. Δύσκολα υπάρχει ένα μέσο στάδιο», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης σε τηλεοπτική τους συνέντευξη και η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθετε: «Όταν τον γνώρισα ήμουν 25 χρονών. Αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο και γενικά δεν έχω βαρεθεί ποτέ ούτε μία μέρα μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις, οι περιπέτειες, κάνει πράγματα συνέχεια για να κερδίζει το ενδιαφέρον μου και να κρατάει την ζωή μας έντονη. Υπάρχουν, όμως, στιγμές που θέλεις λίγο να ηρεμήσεις, αυτό δεν γίνεται και δεν συμβαίνει στη δική μας σχέση. Είναι παθιασμένη, καρμική και έχει ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια».

Τα δημοσιεύματα του Τύπου συχνά τους ήθελαν πάντως να περνούν κρίση κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, και οι ίδιοι συνέχιζαν να τα διαψεύδουν, όπως σημείωσε και η Φαίη Σκορδά στον σχολιασμό της είδησης σήμερα από το Πρωινό.

 

Κάπως έτσι λοιπόν κι εμείς, είχαμε πιστέψει πώς το ζευγάρι έδειχνε πιο καλά από ποτέ. Πριν από λίγους μήνες μάλιστα είχε αποκτήσει πέρσι το δικό του κανάλι στο YouTube και μας είχε βάλει μέσω αυτού στην ευτυχισμένη όπως έδειχνε τουλάχιστον σχέση του, που ήταν γεμάτη με πειράγματα και ταξίδια σε όλη την Ελλάδα. Ο λόγος που ξάφνιασε η ανακοίνωση ήταν ακριβώς αυτός, πως το ζευγάρι δεν είχε φανεί να περνά κρίση στον γάμο του και μάλιστα πριν από λίγους μόνο μήνες είχε φανερώσει ένα κοινό δυνατό μέτωπο όταν η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε θέμα σχολιασμού στο Happy Day με τουλάχιστον άκομψο τρόπο, για τα κιλά της. Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε υπερασπιστεί σθεναρά τη σύζυγό του και είχε μιλήσει γι’ αυτή του την απόφαση στο The 2Night Show.

 

Η υπόθεση έφτασε σε εξώδικα ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τον Θοδωρή Μαραντίνη και μάλιστα μόλις τον περασμένο μήνα η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αναφερθεί σε συνέντευξή της στο περιστατικό χαρακτηρίζοντας τον Θοδωρή πολύτιμο. «Ο Θοδωρής δεν είχε στόχο να υπερασπιστεί εμένα, Το πήρε προσωπικά. Ότι κάποιος είχε στόχο να χλευάσει τα κιλά μιας γυναίκας. Δεν ήταν το θέμα το αυταπόδεικτο. Το θέμα ήταν στα γέλια και στην ειρωνεία. Αυτό θεωρήσαμε πως ήταν προσβλητικό. Όχι πως έχω πάρει κιλά. Είναι αυταπόδεικτο πως έχω πάρει κιλά. Δεν είναι αμφισβητήσιμο. Εμφανίζομαι στα social. Εμφανίζομαι παντού, έχω το κανάλι μου στο youtube. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Βγαίνω στην παραλία με τα παιδάκια μου. Δεν έχω κλειστεί μέσα στο σπίτι. Αλλά είναι εντάξει. Γιατί πρέπει να απολογηθώ που πήρα κιλά; Αν πω τους λόγους θα είναι σαν να απολογούμαι. Δεν θεωρώ πως πρέπει. Δεν οφείλω καμιά συγγνώμη. Για μένα ο Θοδωρής είναι πολύτιμος σε αυτό το κομμάτι γιατί δεν τον νοιάζει. Είναι σαν να μην το βλέπει. Ούτε το ένα ούτε το άλλο άκρο», είπε χαρακτηριστικά.

Τον ίδιο μήνα, τον Μάρτιο ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε αναρτήσει μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με αφορμή την ημέρα της γυναίκας. Η Σίσσυ αγκαλιά με ένα μπουκέτο λουλούδια και τα μάτια κλειστά ήταν το θέμα της, και η λεζάντα που την συνόδευε τα έλεγε όλα. «Είναι γραφτό οι γυναίκες να αγαπιούνται… και όχι να γίνονται κατανοητές», ήταν το γνωστό ρητό του Oscar Wilde που τη συνόδευε.

 

Η τελευταία ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Θοδωρή Μαραντίνη ήταν πριν από 5 εβδομάδες, στην ονομαστική γιορτή του συζύγου της. «Θεόδωρος! Και αυτό το όνομα καθρεφτίζει πολλά από τα δώρα του Θεού που έλαβα στη ζωή μου! Σήμερα στην οικογένεια μας μεγααααλη γιορτή! Ο μπαμπάς μας, ο παππούς μας και ο junior Χρηστιδάκος, ο ανιψιός μου! Να σας χαιρόμαστε «δωράκια» του Θεού και να είστε πάντα γέροι και χαρούμενοι! Σας αγαπώ!» έγραφε η Σίσσυ Χρηστίδου. Ωστόσο το βράδυ της γιορτής, άρχισε να κάνει πολλούς να υποψιάζονται πως κάτι έχει αλλάξει, αφού αντί να βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο σύζυγός της, βγήκε με την επίσης εορτάζουσα Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

Η ανακοίνωση του χωρισμού ήρθε μόλις χθες μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς κι έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σα ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μία νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σε αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής και Σίσσυ», έγραφε η ανακοίνωση. Και οι τίτλοι τέλους γράφτηκαν με τους fan να εκφράζουν την έκπληξή τους στα post και των δύο. «Πείτε μας ότι μας κάνετε πλάκα» ήταν το γενικό κλίμα των σχολίων. Κανένας όμως δεν γέλασε.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/SissyChristidou