CELEBRITIES

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέβασε στο instagram την πιο sexy φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Αγαπιούνται πολύ, δεν το κρύβουν καθόλου και πολύ καλά κάνουν καθώς ως γνωστόν ο έρως και ο βήχας δεν κρύβονται. Στις 29 Μαΐου, ημέρα εορτασμού της Θεοδοσίας Μάρτυρος- μεγάλη η χάρη της- η Σίσσυ είχε τη γιορτή της και ο Θοδωρής άρπαξε την ευκαιρία να ευχηθεί δημόσια στη σύντροφό του.

Πριν 2 μήνες ο Θοδωρής είχε τη γιορτή του και η Σίσσυ του είχε ευχηθεί μ’ έναν πολύ γλυκό τρόπο ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους. Σήμερα ο άντρας της ανταπέδωσε αναρτώντας στο λογαριασμό του στο instagram αυτή την πολύ ατμοσφαιρική, αλλά και πολύ sexy φωτογραφία της Σίσσυς:

Happy name day to my mermaid…!!! #iloveyou #enaemeis #girnakiaptinalliligo#hot#naked#mymilf #4everandever #tixerosofotografos

A post shared by Thodoris Marantinis_official (@thodorismarantinis_official) on

Αλλά δεν είναι μόνο η φωτογραφία που σε κάνει να “λιώνεις”, αφού ο Θοδωρής είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός και στο σχόλιό του. Αφού εύχεται στη “Γοργόνα” του, παραθέτει τα αποκαλυπτικά hashtags: #iloveyou, #enaemeis #girnakiaptinalliligo #hot #naked #mymilf #4everandever #tixerosofotografos.

O Θοδωρής Μαραντίνης αγαπάει πολύ και δεν το κρύβει. Να την χαίρεται λοιπόν!