CELEBRITIES

Η σκληρή απάντηση του Παπανώτα στη Χρηστίδου, τον Μαραντίνη και τον Σταματόπουλο

ndp

Και εκεί που νομίζαμε ότι σήμερα το θέμα με το σχολιασμό του "Happy Day" στην εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου είχε λυθεί μετά και από τη συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Δημήτης Παπανώτας έκανε μια έκτακτη εμφάνιση στην εκπομπή «Τι Λέει» της Ελένης Τσολάκη για να μιλήσει για το θέμα, όσους το σχολιάσαν -δηλαδή τη Σίσσυ, τον κουμπάρο και συνεργάτη της, Παύλο Σταματόπουλο, που την υπερασπίστηκε μέσω Insta Story και το σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη-, όπου εμφανίστηκε σαν να μην καταλαβαίνει για τι έγιναν όλα αυτά. Ή μάλλον καταλαβαίνει, ότι έγιναν μόνο και μόνο για λόγους εμπορικούς.

«Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι ένας ευφυής άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση και χιούμορ που θα έλεγα μου ταιριάζει. Σήμερα το πρωί έκπληκτος είδα σε αναπαραγωγή το σχόλιο – υπονοούμενο μετά από ένα βίντεο με δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου. Πίστευα ότι τέτοιου είδους υπαινιγμούς για τα κιλά κάποιου ανθρώπου τα είχαμε αφήσει πίσω. Στην εποχή που πηγαίναμε σχολείο και ο εφηβικός μας αυθορμητισμός “χτυπούσε” τον διαφορετικό. Το λίγο παχουλό, τον κοντούλη ή εκείνη που φορούσε σιδεράκια και γυαλιά. Και σαν να μην έφτανε το ένα θύμα στο κάδρο με τους ίδιους υπαινιγμούς μπήκε και η Κατερίνα Ζαρίφη… Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια! Είμαι σίγουρος ότι ο Δημήτρης βλέποντας το απόσπασμα ένιωσε αμήχανα όπως όλοι εμείς! Γιατί; Γιατί μπορεί καλύτερα» είχε γράψει ο Παύλος Σταματόπουλος την ημέρα όπου τα άστοχα σχόλια για τη Σίσσυ Χρηστίδου ειπώθηκαν δημοσίως και ευθαρσώς στον αέρα του Happy Day. «Για εμπορικούς λόγους το έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος σε αυτά και είναι μια τακτική που ακολουθούσαμε στον ΑΝΤ1, ότι κάθε φορά που είχαμε πρεμιέρα έπρεπε να κάνουμε και ένα σκανδαλάκι. Το πιστεύω απόλυτα. Από τον Παύλο δεν το περίμενα αυτό. Γνωριζόμαστε από τη δεκαετία του ’90» ήρθε η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης από πλευράς του με μια ανάρτησή του στο Instagram έκανε το δικό του αιχμηρό σχόλιο το οποίο κατέληγε: «Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!». Και για εκείνον είχε απάντηση ο Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Θοδωρής Μαραντίνης αν θέλει να χαρακτηρίσει κάποιους «άνδρες» και «δημοσιογράφους»να μας πει ποιους εννοεί για να του απαντήσουμε κιόλας. Αν εννοείτε συγκεκριμένα άτομα πρέπει να απαντήσουν αυτά τα άτομα, να μας πείτε ποιους εννοείτε. Όσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα».

Και τέλος ο Δημήτρης Παπανώτας απευθύνθηκε στην ίδια τη Σίσσυ Χρηστίδου, που είχε πει μεταξύ άλλων σε δικά της Insta Story: «Θεωρήθηκε ότι όλο αυτό γίνεται για την πρεμιέρα μας και μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από αυτό που έχει γίνει». «Η λέξη ”πρόστυχο” κυρία Χρηστίδου μου σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα. Αν θέλετε δείτε τι σημαίνει, την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε να είναι σωστό και σοβαρό», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Την ίδια ώρα σχεδόν ο Θοδωρής Μαραντίνης βρισκόταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο Open TV και έλεγε για το θέμα: «Η ομάδα εκεί στο “Happy Day” πήγε να κάνει προφανώς λίγη πλάκα. Γιατί δεν ήταν μόνο ο Δημήτρης Παπανώτας, ήταν όλη η ομάδα. Εμένα με ενόχλησε το θέμα ότι κάποιος χλεύαζε την γυναίκα μου και αυτό δεν το επιτρέπω, έτσι κι αλλιώς και οφείλω να πάρω θέση σε αυτό το πράγμα και κατά δεύτερον, με ενοχλεί πολύ το μήνυμα πίσω από αυτό και ως θεατής και ως γονιός και ως άνθρωπος που συναναστρέφεται με νέους αρκετά. Με ενοχλεί να περνάει ένα μήνυμα, από ανθρώπους που καλώς ή κακώς, έχουν ένα βήμα ενός προτύπου που εγώ διαφωνώ πάρα πολύ και σαν μήνυμα και σαν αξία».

Κεντρική φωτογραφία:  NDP Photo Agency