CELEBRITIES

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τα βάζει με τον Sin Boy και ο ράπερ τα βάζει με τα ελληνικά

NDP Photo Agency

Πριν από λίγες μόνο ημέρες ο Sin Boy παρέλαβε το πρώτο του πολυπλατινένιο digital single . Το "Mama" σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία κι αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη αυτό, τότε μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη ή σε λένε Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο λόγος που στον αναφέρω είναι γιατί ο σπουδαίος τραγουδοποιός δεν έχει ακούσει ποτέ το "Mama". Όχι, γιατί δεν έτυχε, από άποψη.

«Δεν το έχω ακούσει, όχι. Όταν βλέπω τραγούδια στο youtube που έχουν μέσα σε τρεις μέρες δύο εκατομμύρια views, δεν τα ακούω», είπε στο περιοδικό Grande ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. «Γιατί ξέρω εκ των πραγμάτων ότι πρόκειται να είναι αηδία. Μια ηλιθιότητα. Μπορεί και να μην είναι, αλλά λέω τώρα… Γιατί συνήθως, για να φτάσει το κοινό στα δύο και τρία εκατομμύρια views, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι σαν να βγαίνει ο τραγουδιστής, ξεβράκωτος στην πίστα και να γίνεται χαμός. Κάπως έτσι μου φαίνεται», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Διάβασε κι αυτό: Sin Boy: “Απεχθάνομαι τον Κανάκη. Ό,τι χειρότερο. Μου τη σπάει πάρα πολύ”

Ο Sin Boy από την άλλη απολαμβάνει την επιτυχία του και θέλει να την κάνει ακόμα μεγαλύτερη. Μάλιστα όπως δήλωσε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» του Open θέλει να γίνει νούμερο 1 σταρ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη αν είναι δυνατόν.

«Είμαι ένας κάγκουρας. Δεν έχω καμία σχέση με fashion icon, ούτε να το πω δεν μπορώ. Συνδυάζω ακριβά ρούχα με κάποια από τη λαϊκή, έχω σετ που το κάτω είναι από τη λαϊκή και το πάνω κάνει ένα χιλιάρικο. Είμαι απλά κάγκουρας, κάνω ό,τι θα έκανε κάθε κάγκουρας. Δηλαδή αν αύριο ένας κάγκουρας κάνει καριέρα, θα κάνει ό,τι κάνω εγώ. Βεβαίως περίμενα την επιτυχία που έκανε το Mama και περιμένω να κάνω και πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτή σύντομα. Ο επόμενος στόχος είναι να γίνω νούμερο ένα παγκόσμια και όχι μόνο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θέλω να κάνω την ελληνική γλώσσα να τη χορεύουν παγκοσμίως. Θέλω να κάνω τη γλώσσα του Sin Boy παγκόσμια γλώσσα. Αν γίνεται να τη μαθαίνουν και στα σχολεία, θα με βόλευε», είπε ο Sin Boy μιλώντας για το πολυπλατινένιο digital single του και δεν ξέρω αν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τον άκουσε, αυτό που ελπίζω είναι να μην τον άκουσε -και εμπνεύστηκε από τις δηλώσεις του- η Νίκη Κεραμέως.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency