CELEBRITIES

Ο Shia LaBeouf συνελήφθη μεθυσμένος για παραβατική συμπεριφορά

Ο πρωταγωνιστής των Transformers, Shia LaBeouf, συνελήφθη ξημερώματα Σαββάτου με την κατηγορία της μέθης σε δημόσιο χώρο, παραβατικής συμπεριφοράς και παρεμπόδισης έργου της αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές της Georgia όπου και συνελήφθη, “ο ηθοποιός πλησίασε έναν περαστικό κι έναν αστυνομικό κοντά σε μία διασταύρωση στο City Market ζητώντας ένα τσιγάρο. Όταν δεν του δόθηκε αυτό που ζήτησε, έγινε επιθετικός προς τον αστυνομικό, χρησιμοποιώντας παράλληλα χυδαία γλώσσα, ενώπιον γυναικών και παιδιών που ήταν μπροστά στο συμβάν”.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας συνεχίζει ως εξής: “Όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να συλλάβει τον LaBeouf εκείνος απομακρύνθηκε και κατευθύνθηκε σ’ ένα κοντινό ξενοδοχείο. Τελικά η σύλληψη έγινε στο lobby, όπου ο ηθοποιός εξακολουθούσε να έχει την ίδια συμπεριφορά. Ο Shia LaBeouf κατηγορήθηκε για παρεμπόδιση καθήκοντος, παραβατική συμπεριφορά και μέθη σε δημόσια θέα”.

Η πλευρά του ηθοποιού δεν έχει κάνει (ακόμα) κάποια επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό, ωστόσο υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος μπλέκει με το νόμο για κατάχρηση ουσιών και επιθετική συμπεριφορά, καθώς τόσο το 2014 όσο και το 2015 είχε συλληφθεί ξανά.